Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru miniexcavator Bobcat 334

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 334
Cod produs
AS8QW5EL-SC
Out Of stock
Descriere
Alternator miniexcavator Bobcat 334 a facut o cale lunga pana in depozitul nostru. A trecut prin procesul de conceptie, apoi cel de fabricatie, apoi drumul cu camionul prin mai multe tari pana la noi. Pentru ca detinem doar piese originale, de cea mai buna calitate. Majoritatea din import, de la marii producatori. Ii cunoastem pe toti. Stim unde sunt, stim la ce calitate lucreaza si stim ca nu oricine ajunge sa incheie contracte cu ei. Suntem mandri de locul nostru pe piata. Vino cu noi in acest club al oamenilor care vor lucrul bine facut.

Ne bucura foarte mult faptul ca, nu o data, vin la noi la depozit chiar mecanicii. Partenerii lor au un utilaj defect si nu stiu ce sa faca. Asa ca isi insarcineaza mecanicii sa rezolve problema. Acestia, tot mai multi pe zi ce trece, nu stau mult pe ganduri. Vin direct la noi. Scot din buzunarul de la piept al halatului o hartie cu cateva titluri de piese si ne-o intind. Nu ne intreaba daca le avem, ne spun doar sa le ambalam si sa le ducem la masina.

Alternator miniexcavator Bobcat 334 a fost deja preluat de curier!
Atunci cand clientul iti cere alternator pentru miniexcavator Bobcat 334 inseamna ca e important pentru utilajul lui. Chiar daca mecanicul i-a spus ca e o piesa secundara.
Fiecare piesa are rolul ei in functionarea utilajului. Aceasta transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului.

Ai nevoie de o informatie?
Perfect. Intreaba colegii nostri consultanti. Ei sunt gata sa te ghideze. Sa iti identifice piesa de care ai nevoie, sa iti vorbeasca de calitatea ei. Vei sti de la ei ca este o piesa absolut originala, ca vine din import si e gata de a fi livrata. Comunicarea este temelia relatiei noastre.

Nicio o piesa nu pleaca din depozitul nostru fara o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Suntem alaturi de tine in a preintampina eventualele neplaceri legate de o posibila piesa imperfecta.

Alternator miniexcavator Bobcat 334 poate ajunge la tine in ce mod doresti. Poti ridica piesa direct din depozit sau o trimitem cu curierul. Ne ocupam inclusiv de acest lucru. Ajunge oriunde in tara in 24 de ore. Poti afla mai multe utilizand datele din contact.

Indiferent de complexitatea piesei de schimb, noi avem solutia pentru montaj. Daca nu ai mecanic, iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice
Mufa mama cu 2 pini
Diametru ax - 17mm
Diametru interior - 9.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura