Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniexcavator Bobcat 325

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 325
Cod produs
DBRE30LU-SC
Out Of stock
Descriere
Acest solenoid miniexcavator Bobcat 325 pe care il detinem in depozit este o piesa de prima clasa. Stim si din propriile noastre experiente ca orice abatere de la calitate produce neplaceri. Detinatorii de utilaje sunt tentati uneori sa creada ca o piesa de schimb gasita prin vecini poate produce aceleasi efecte functionale asupra utilajului. Doar ca, aproape niciodata, nu se intampla astfel. Utilajul se defecteaza din nou, exact din cauza acelei piese nefericite. Noi suntem aici ca sa nu ti se intample asta. Cauta-ne!

Avem produse special concepute pentru utilajul tau!

Cand consultantului nostru i se cere sfatul asupra unei piese de schimb, acesta i-o ofera ca si cum ar face-o pentru un prieten. Pentru prietenul cel mai bun prieten. Colegii mei condimenteaza intotdeauna etapele de vanzare cu scurte si simpatice conversatii pe teme din afara bussines-ului. Inainte de a fi oameni de afaceri, suntem oameni pur si simplu. Avem gusturi, avem obisnuinte si placeri, ne simtim bine sa le sheruim cu prietenii. Stim ca dupa ce inchizi telefonul si problema este rezolvata, mai intarzii putin la gandul ca ai avut o conversatie atat de placuta cu un prieten.

Solenoid miniexcavator Bobcat 325 - nerabdator sa ajunga la tine!
Aceasta electrovalva are responsabilitatea de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului. Are nevoie de o atentie speciala fiind o piesa care cuprinde componente sensibile la indoire si torsionare repetate. Te sfatuim sa nu o lasi abandonata, sau pe mana oricui. Chiar daca e draguta ca o jucarie, nu este una. Fara ea motorul sufera.

Vorbeste cu noi cand utilajul tau are nevoi!
Bine ai venit la depozitul nostru. Iti place? Noi ne mandrim cu el. Si sa stii ca e si contributia ta aici. Tu si ceilalti parteneri ai nostri ne-ati ajutat sa ajungem aici. Si pentru asta iti multumim. Si nu doar asa. Ne-am setat sa iti oferim toata consultanta de care ai nevoie, gratuit. Cost zero.
Colegii mei iti ofera o identificare corecta a piesei ca aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. O recomandare sigura pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Si mai avem. Totul gratuit.

Garantie
Garantia pe care ti-o oferim nu este un amanunt oarecare. Poti avea ghinionul sa primesti un solenoid pentru miniexcavator Bobcat 325 cu defect de fabricatie. Vei gasi, asadar, in pachet un certificat de garantie 6 luni pentru defecte de fabricatie. Esti acoperit acum.

Piesa de schimb se livreaza usor, daca te sfatuiesti cu consultantii nostri. Ei iti vor pune toate optiunile pe masa. Fie ne contactezi telefonic, fie ne scrii pe site, pentru noi inseamna acelasi lucru. Iar aceasta bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 325 comandata urmeaza sa fie livrata in 24 de ore, cu plata ramburs. Piesa poate fi ridicata si personal daca ne faci o vizita la sediu. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Daca ai nevoie de un ajutor la montajul piesei comandate si nu numai, ne face placere sa iti spunem ca poti conta pe noi chiar si pentru asta. Iti punem oricand la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti extrem de priceputi. Colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, in regim de urgenta din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura