Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru miniexcavator Bobcat 325

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 325
Cod produs
G71RU3SQ-SC
Out Of stock
Descriere
Alternator miniexcavator Bobcat 325 este doar unul dintr-o gama foarte larga de alternatoare pentru miniexcavatoare Bobcat. Iar acestea sunt doar o mica parte dintr-un intreg univers al pieselor de schimb pentru utilaje industriale si de constructii. Nu exista perfectiune si n-o sa spunem ca la noi in depozit le gasesti intotdeauna pe toate. Dar ce e sigur e faptul ca, atunci cand iti trebuie, noi o cautam si o gasim pentru tine. Aici, la noi, sau oriunde in lume. Numai produse originale. Tinem aproape.

Noi am inceput de la o gama redusa de piese de schimb. A fost greu, nu a fost nimeni sa ne invete. Dar am crescut intr-un an cat altii in sapte, cum spune basmul romanesc. Si am avut un aliat de nadejde in tot acest proces, pe tine stimat client.

Orice apel de la tine a fost pentru noi inca o experienta din care am invatat. Orice repros a fost o invitatie de a face lucrurile mai bine, de a ne perfectiona. Orice „multumesc” de la tine a fost o borna pe care scrie „da, asa se face”. Crestem si ne dezvoltam impreuna.

Alternator miniexcavator Bobcat 325 merita sa ii acorzi o privire! O piesa reusita din toate punctele de vedere!
Unii spun ca un astfel de alternator pentru miniexcavator Bobcat 325 este o piesa relativ neimportanta. Dar nu este asa. Fiecare piesa are rolul ei in functionarea utilajului. Aceasta transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului.

Identificam clar nevoia ta de piese si servicii!
Identificarea produselor este o provocare, chiar si pentru un profesionist. Avem un departament special organizat pentru identificarea piesei care iti trebuie. Tu ne spui, colegii nostri proceseaza iar, la final, iti recomanda piesa care iti trebuie. Stim cat de mult conteaza un diagnostic corect si o piesa compatibila. Nu dam niciodata gres!

Tehnologia, azi, produce lucruri de o extraordinara calitate si fiabilitate. Dar, chiar si asa, pot aparea din procesul de productie piese improprii. Avem grija ca acest fapt sa fie acoperit si sa nu-ti produca eventuale neplaceri. In colet vei gasi o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie ale piesei achizitionate.

Alternator miniexcavator Bobcat 325 poate ajunge la tine in ce mod doresti. Poti ridica piesa direct din depozit sau o trimitem cu curierul. Ne ocupam inclusiv de acest lucru. Ajunge oriunde in tara, in circa 24 de ore. Poti afla mai multe utilizand datele din contact.

Indiferent de complexitatea piesei de schimb, noi avem solutia pentru montaj. Daca nu ai mecanic, iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni!

Specificatii tehnice

Mufa mama cu 2 pini
Diametru ax - 17mm
Diametru interior - 9.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura