Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniexcavator Bobcat 231

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 231
Cod produs
BQ9OA50I-SC
Out Of stock
Descriere
Repetitia este mama intelepciunii, spune un proverb romanesc. Nu ne oprim in a repeta, cu argumentele pe masa, ca suntem un depozit de prima optiune care iti ofera tot ce ai nevoie, inclusiv acest solenoid miniexcavator Bobcat 231 aflat deja pe rafturi. Si nu o facem degeaba. Partenerii nostri sunt tot mai multi, dovada ca devin intelepti in alegerile lor. Crestem impreuna in spiritul traditiei.

Daca ai un proiect sau un plan pe care vrei sa-l dezvolti, ia-ti intotdeauna masurile de precautie. Calculeaza-ti resursele, studiaza bine piata pe care vrei sa intri, invata din experienta celor care au reusit. Iar daca vrei sa intri in sectorul industrial sau de constructii si iti dezvolti un parc de utilaje, cauta-ti un partener solid si serios care sa iti asigure spatele atunci cand acestea cedeaza. Nici nu stii cat de mult te ajuta sa pui mana pe telefon si sa ai unde sa suni, atunci cand te doare. Vino cu noi. Suntem vestea ta buna.

Solenoid miniexcavator Bobcat 231 nerabdator sa ajunga la tine!
Electrovalva are responsabilitatea de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului. Are nevoie de o atentie speciala, fiind o piesa care cuprinde componente sensibile la indoire si torsionare repetate. Te sfatuim sa nu o lasi abandonata, sau pe mana oricui. Chiar daca e draguta, ca o jucarie, nu este una. Fara ea, motorul sufera.

Vorbeste cu noi cand utilajul tau are nevoi!
Bine ai venit la depozitul nostru. Iti place? Noi ne mandrim cu el. Si sa stii ca e si contributia ta aici. Tu si ceilalti parteneri ai nostri ne-ati ajutat sa ajungem aici. Si pentru asta iti multumim. Si nu doar asa. Ne-am setat sa iti oferim toata consultanta de care ai nevoie, gratuit. Cost zero. Colegii mei iti ofera o identificare corecta a piesei, ca aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. O recomandare sigura pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Si mai avem. Totul gratuit.

Garantia pe care ti-o oferim nu este un amanunt oarecare. Poti avea ghinionul sa primesti un solenoid pentru miniexcavator Bobcat 231 cu defect de fabricatie. Vei gasi, asadar, in pachet un certificat de garantie valabil 6 luni pentru defecte de fabricatie. Esti acoperit acum.

O bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 231 se livreaza usor, daca te sfatuiesti cu consultantii nostri. Ei iti vor pune toate optiunile pe masa. Fie ne contactezi telefonic, fie ne scrii pe site, pentru noi inseamna acelasi lucru. Iar comanda urmeaza sa fie livrata in 24 de ore, cu plata ramburs. Piesa poate fi ridicata si personal, daca ne faci o vizita la sediu. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Daca ai nevoie de un ajutor la montajul piesei comandate si nu numai, ne face placere sa iti spunem ca poti conta pe noi chiar si pentru asta. Iti punem oricand la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti extrem de priceputi. Colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, in regim de urgenta din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura