Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniexcavator Bobcat 319

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 319
Cod produs
SK6YHG7F-RA
Out Of stock
Descriere
O astfel de piesa de schimb, ca cea pe care o prezentam in randurile ce urmeaza, se mai numeste si „electrovalva”, sau, ii mai spunem „bobina de oprire a motorului”. De cele mai multe ori, insa, articolul este numit „solenoid” si este utilizat pentru a intrerupe alimentarea motorului utilajului pe care il administrezi, atunci cand contactul este oprit. Acest solenoid miniexcavator Bobcat 319 este o componenta sigura, un produs performant si de calitate! Iata exact piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie pentru a functiona corect, fiind perfect compatibila cu acesta.

Si, fiindca tu colaborezi cu furnizorul tau de incredere, cu cele mai performante produse, promovate cu seriozitate, furnizor care respecta si apreciaza la standarde corecte toate articolele dedicate utilajelor, atunci esti linistit si sigur pe alegerile facute.

Un solenoid miniexcavator Bobcat 319 este o piesa de referinta!
O astfel de componenta este extrem de importanta in angrenajul imens al utilajului tau. Doar aceasta bobina poate opri motorul rapid si in siguranta, prin inchiderea circuitului de alimentare.

Servicii de top! Chiar aici, la noi!
Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Acest solenoid pentru miniexcavator Bobcat 319 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort!

Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp posibil. Iar daca te afli in apropierea depozitului nostru, poti sa ridici pachetul personal. O electrovalva miniexcavator Bobcat 319 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

• Se leaga pe un singur fir
• Se fixeaza in 2 gauri alungite, de 7mm fiecare, aflate la 30mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura