Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid Bobcat 6681513

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6681513
Cod produs
VS6J15UL-SC
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau trebuie sa faca fata oricarui regim de exploatare. Pana la urma, de aceea l-ai cumparat, ca sa te ajute in munca ta. Si n-a fost tocmai o investitie ieftina. Pentru ca ai ales unul performant. Iar cand, in frontul de lucru, se intampla sa ii cedeze o piesa, ai nevoie de un inlocuitor la fel de performant, precum acest solenoid Bobcat 6681513. Se va adapta perfect in compozitia utilajului si vei incepe din nou lucrul. Suna-ne sau scrie-ne pe site si comanda-l. Lucrarea bate nerabdatoare din picior.

Se spune ca pasiunea iti confera libertatea de a fi cine iti doresti. Noi ne dorim sa fim un depozit aprovizionat la standardul oricarui depozit din lumea larga. Sa te servim “la cleste”, intotdeauna, fara accidente, fara greseala. Sa fim prima ta optiune intotdeauna. Sa fim in gura tuturor ca un exemplu de best practice, ba chiar ca un model. Si reusim toate acestea. Cum? Cu pasiune. Punem suflet in tot ce atingem.

Solenoid Bobcat 6681513 - un alt nume al sigurantei!
In orchestra utilajului tau fiecare piesa de schimb are propria sa partitura. Aceasta electrovalva este instrumentul care da motorului culoarea “muzicala”. Are responsabilitatea de a comanda sistemul de franare al utilajului. Siguranta in exploatare inseamna un solenoid perfect functional.

Daca ai oameni buni langa tine, nu ai griji!
Sfaturile oferite de consultantii nostri sunt absolut gratuite. O facem din tot sufletul. Ei sunt brici, nu ii surprinde nicio intrebare. Stii de la ei in orice moment care sunt piesele de schimb potrivite pentru utilajul tau. Afli de unde vin, ca calitati au si cat de repede iti sosesc. Suna si intreaba.

Orice piesa vei comanda din depozitul nostru nu va ajunge decat insotita de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Fara indoiala ca si acest solenoid Bobcat 6681513 cumparat de la noi. Un eventual defect de fabricatie te lasa rece. Stii ca rezolvam noi.

Aceasta bobina de oprire motor Bobcat 6681513 ajunge la tine rapid si sigur. Ca si cum ai pocni din degete. Dispunem de toate posibilitatile de livrare posibile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact.

Suntem un partener care te respecta, asadar avem inclusiv solutia pentru montaj daca tu nu o ai. Iti putem trimite datele de contact ale unui mecanic foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura