Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva Bobcat 6681513

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6681513
Cod produs
CK1WT57M-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta electrovalva Bobcat 6681513 sta frumos intr-un raft foarte bine intretinut al depozitului nostru. De ce? Desigur, pentru tine. Caci, bunaoara, motorul utilajului tau iti face viata grea din cauza bobinei de oprire motor. Te necajeste? Chipsuri, o rezolvam pe data. Luam piesa de schimb din raftul despre care ti-am vorbit, o ambalam frumos si ti-o expediem. Si nu oricum. Sa stii ca vine la pachet cu garantia ca va rezista in timp, asa cum te astepti. Promisiunea este promisiune.

Constructia depozitului nostru sta pe o fundatie foarte solida. De aceea el rezista oricarui eveniment teluric. Asa credem ca este si parteneriatul nostru. Are la baza o fundatie solida. Iar una din pietrele din temelie ale acesteia este sinceritatea. Ne dorim sa ne spui de fiecare data ce este in regula si ce nu. Noi invatam foarte repede din greseli, daca le facem. In fiecare noua zi ne dorim sa fim o varianta imbunatatita a ceea ce am fost ieri. Construim impreuna.

E de ajuns sa ne suni si electrovalva Bobcat 6681513 pleaca spre tine!
Acest solenoid inglobeaza cea mai moderna tehnologie si este fabricata de firme de renume mondial. O astfel de componenta este extrem de importanta in angrenajul sensibil al utilajului tau. Ea poate opri motorul rapid si in siguranta, prin inchiderea circuitului de alimentare.

Nu prea ma pricep, ce sa fac?
In primul rand, nu te panica. Apeleaza la colegii nostri consultanti. Abia te asteapta. Ei sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebare. Sa iti identifice piesa de care ai nevoie, sa iti dea orice detaliu care sa te lumineze. De la ei vei afla ca este o piesa absolut originala, extrem de rezistenta si ca e gata de a fi ambalata si livrata. Comunicam si o rezolvam.

Chiar si aceasta electrovalva Bobcat 6681513 cumparata de la noi nu pleaca din depozitul nostru fara o garantie de 6 luni pentru un posibil defect de fabricatie. Iti suntem alaturi pentru a preveni orice neplacere legata de o posibila piesa nereusita.

O astfel de bobina de oprire motor Bobcat 6681513 poate ajunge la tine in orice mod doresti si in cel mai scurt timp posibil. Ai si varianta facila de a ridica piesa direct din depozit sau o trimitem cu curierul cu plata ramburs. Ajunge oriunde in 24 de ore. Poti afla mai multe utilizand datele din contact.

Indiferent de complexitatea piesei de schimb, noi avem solutia pentru montaj. Nu te lasam tocmai acum, la final. Asadar, daca nu ai mecanic iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura