Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat S570

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S570
Cod produs
4A62MIGB-SC
Out Of stock
Descriere
Exista si acest scenariu. Utilajul tau trage tare in regim de supraexploatare. Conducatorul sau se grabeste, caci are o problema personala, si il supraincarca. E doar una din situatiile in care un rulment ax planetar miniincarcator Bobcat S570 sa cedeze. Nu e nimic, se intampla. O sa o reglezi intr-un fel cu angajatul tau, dar cum facem cu piesa? Simplu, cat ai spune „ACN”. Trebuie doar sa suni la noi si sa o soliciti. Este originala si suntem siguri ca e si cea mai potrivita.

Dorinta noastra cea mai mare a fost sa construim si sa organizam un depozit cum nu e altul. E bine sa ai tinte inalte, pentru ca de acolo de sus, si doar de acolo, se vede succesul. De aceea ne-am aruncat entuziasti in aceasta valtoare a bussines-ului performant. Ni l-am dorit astfel si l-am facut astfel. La noi nu exista timpi morti si nici spatiu neutilizat. La noi nu vine un client a doua oara decat ca sa ne solicite o alta piesa de schimb. Apoi vine si a treia oara. Aici esti intotdeauna binevenit.

Ai sunat si rulment ax planetar miniincarcator Bobcat S570 a plecat spre tine!
Atunci cand primim comanda pentru acest rulment roata stim ca cineva in spatele ei are o mare nevoie. Fiecare piesa este la fel de importanta ca si utilajul in sine. Fara un astfel de rulment planetara perfect lubrifiat, utilajul tau te va lasa cand ti-e lumea mai draga. De aceea e necesar si un montaj optim, facut de un specialist. Acesta va face o treaba buna, cu maini iscusite. In mod cert nu-l va lovi cu ciocanul.

Nu prea ma pricep, ce sa fac?
In primul rand, nu te panica. Apeleaza la colegii nostri consultanti. Abia te asteapta. Ei sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebare. Sa iti identifice piesa de care ai nevoie, sa iti dea orice detaliu care sa te lumineze. De la ei vei afla ca este o piesa absolut originala, extrem de rezistenta si ca e gata de a fi ambalata si livrata. Comunicam si o rezolvam.

Chiar si acest rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat S570 cumparat de la noi nu pleaca din depozitul nostru fara o garantie de 6 luni pentru un posibil defect de fabricatie. Iti suntem alaturi pentru a preveni orice neplacere legata de o posibila piesa nereusita.

Rulment planetara miniincarcator Bobcat S570 poate ajunge la tine in orice mod doresti si in cel mai scurt timp posibil. Ai si varianta facila de a ridica piesa direct din depozit sau o trimitem cu curierul cu plata ramburs. Ajunge oriunde in 24 de ore. Poti afla mai multe utilizand datele din contact.

Indiferent de complexitatea piesei de schimb, noi avem solutia pentru montaj. Nu te lasam tocmai acum, la final. Asadar, daca nu ai mecanic, iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice
• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura