Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
KM6WCPH0-SC
Out Of stock
Descriere
Remedierea defectiunilor reprezinta o activitate pe care nu o poti evita, oricat de mult ti-ai dori. Din cand in cand vine si ziua cand ai nevoie sa schimbi o piesa la utilajul tau. Din cand in cand ai nevoie de rulment ax planetar miniincarcator Bobcat S150 . Si nu oricare. Ci unul nou, rezistent si fiabil. Unul care sa transforme activitatea de reparatie intr-un episod foarte repede trecator. Este clar ca ai nevoie de noi. Nu sta mult pe ganduri, suna-ne! Remediem instant, la cheie.

Profesia pe care ne-am ales-o nu este una usoara. Este o profesie care inseamna relatie cu oamenii. Si care, in general, te suna nu pentru ca sunt bucurosi, ci pentru ca au un necaz cu utilajul lor. Dar pe noi asta ne inspira intotdeauna si ne motiveaza. A face un bine nu tine doar de o stare de spirit, ci si de puterea de a reusi asta. Noi o avem. Empatia, profesionalismul, operativitatea, acestea sunt instrumentele noastre de zi cu zi si cu ele reusim sa raspundem la toate provocarile. Ne-ai ales pentru ca iti meritam increderea.

Rulment ax planetar miniincarcator Bobcat S150 - cel mai bun dintre cele mai bune!
Un rulment planetara este astfel conceput incat sa reziste la exploatarea la capacitate maxima. Este conceput dintr-un otel special, foarte rezistent, tratat termic, destinat pentru performanta. Asigura mai multe functii esentiale cum ar fi transferul greutatii catre roti, diminuarea frictiunii la miscarea de rotatie si un consum mai scazut de combustibil. Mare grija. Urmareste ca acest rulment roata sa fie tot timpul bine lubrefiat.

Serviciu gratuit de consultanta disponibil pentru fiecare client!
Nu ne oprim doar la a-ti livra piesa solicitata. Stim ca de multe ori ai nevoie de mai mult. Poate un sfat cu privire la produsul cel mai compatibil cu utilajul tau. Sau poate un plan pe termen lung de asistenta ca sa nu mai cauti de fiecare data ajutor. Sau poate chiar un mecanic bun care sa te scoata din impas atunci cand utilajul tau ramane intepenit pe undeva. Pentru toate acestea si multe altele ai tot timpul la dispozitie pe oricare dintre consultantii nostri. Au solutii pentru fiecare problema care apare. Noi ne ocupam de toate.

Acest rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat S150 nu soseste singur. Vei gasi in pachet alaturi si un certificat de garantie. Acesta are rolul de a acoperi riscul defectiunilor din fabrica. Este valabil 6 luni.

Daca te-ai hotarat sa cumperi vorbeste cu noi sau completeaza cererea de pe site. Ne vom grabi sa iti expediem produsul, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs, sau te asteptam la sediul nostru, de unde poti ridica piesele personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Suntem atenti la orice semn de la tine.

Montajul piesei de schimb este foarte important pentru ca de acesta depinde de multe ori o exploatare eficienta si pe termen lung. Nu lasa pe planul doi aceasta etapa. Daca nu te descurci cere cu incredere recomandari de la consultantii nostri, ei iti vor spune ce sa faci. Ideal ar fi sa le urmezi sfatul si sa apelezi la serviciile unor profesionisti cu experienta. Iti putem recomanda noi. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice
• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura