Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat 731

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 731
Cod produs
L2KWFQRV-SC
Out Of stock
Descriere
Piesele care compun utilajul tau nu sunt facute sa reziste o vesnicie. Nu au cum. Daca nu sunt intretinute ca la carte, acestea vor ceda mult mai repede in timp. Ele cedeaza si daca sunt intretinute. Asa e viata in sectorul industrial. La fel se intampla si cu acest rulment ax planetar miniincarcator Bobcat 731. Nimic nu e vesnic. Nici macar problema inlocuirii lui. Ba dimpotriva. Suntem imediat acolo unde este nevoie. Si nu doar cu piesa cu care sa o schimbam pe cea in suferinta, ci si cu un mecanic bun, daca ai nevoie de montaj. Suna-ne si cere-ne-o! O avem. E noua, e foarte buna, o primesti in 24 de ore. Cat despre mecanic… este deja pe drum.

Sa stii ca nu suntem un simplu depozit, unde suni sa ti se trimita o piesa si gata. Uite, cand ai timp odata, suna-ne, spune-ne in mare care e problema si… vino la noi cu specialistul tau. Acesta, impreuna cu specialistul nostru, vor intra in detalii. Vor merge la rafturi, vor analiza piesa, vor stabili termenii de livrare, montaj si tot ce mai este necesar.
Intre timp, esti invitatul nostru la o cafea. Vom vedea ce mai e nou, cum merge parteneriatul nostru, ce mai e de facut si multe altele. Cum le sta bine la doi parteneri de afaceri care se respecta.

Alegi acest rulment ax planetar miniincarcator Bobcat 731 - ai garantia calitatii!
Niciodata nu strica inca un sfat bun. Cum spuneam si altadata, supraincarcarea unui rulment roata poate sa-ti faca mari probleme. Ea mai poate aparea si dintr-o nepotrivire intre rulment si aplicatie. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor utilajului. Stim totul despre piese. Si iti spunem si tie.

Consultanta relevanta!
Sa stii ca ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Consultantii nostri sunt pregatiti sa te asculte si sa te indrume. Au raspuns la orice intrebare a ta. Fie ca se refera la piesa in sine, la provenienta ei sau la cat de performanta este. Fie ca se refera la modalitatea de expediere. Sau chiar la posibilitatea recomandarii unui mecanic bun. Consultantii nostri au raspuns la orice intrebare. Pune-i la incercare.

Acest rulment ax planetar pentru miniincarcator Bobcat 731 vine insotit de toate actele care sunt necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula. Certificatul se va afla in pachetul cu piesa.

Livrare prin curierat rapid 24h in toata Romania. Oricat de departe ai fi. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Maine reiei si lucrul. Livram orice piesa in decurs de o zi lucratoare. Livrarea sau ridicarea produsului se fac in baza unei comenzi, pe care o poti efectua utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Daca te ingrijesti din timp, montajul devine cea mai mica problema. Noi ne putem deplasa imediat la adresa ta pentru montaj dar si pentru alte lucrari, cu ajutorul mecanicilor nostri colaboratori din judetul tau. Apeleaza la acest serviciu si iti vei putea relua lucrul rapid si in deplina siguranta. Avem grija de problema ta pana se rezolva integral.

Specificatii tehnice
• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura