Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 773
Cod produs
DEAY180W-SC
Out Of stock
Descriere
De la o vreme se intampla ceva cu utilajul tau. Nu se mai deplaseaza silentios, uneori ai impresia ca ii pune cineva piedica. Ai sunat consultantul nostru. Acesta te-a ascultat atent, ti-a pus intrebarile potrivite si ti-a dat diagnosticul. Noi credem ca problema este la una din roti. Mai mult ca sigur ai avut nevoie de un rulment planetara miniincarcator Bobcat 773 nou. Mecanicul tau a verificat si a confirmat. Nu a fost nimic. Aveam piesa si inca una originala. O avem tot timpul. Am impachetat-o si a doua zi a fost la tine. Nu-i asa ca utilajul tau parca pluteste?

Atunci cand intri intr-un business ca acesta, trebuie sa o faci cu maxima implicare. Nu prea exista timpi morti, cum nu exista tratament superficial. In acest business nu exista decat foarte rar a doua sansa. Totul trebuie sa se miste ceas, iata, ca utilajul tau in zilele lui cele mai bune. Noi ne-am organizat astfel incat sa functionam aproape perfect in fiecare ora, zi, saptamana, an. Pentru ca suntem constienti ca nimic nu se misca corect fara intereventia corecta a factorului uman. Suntem implicati si responsabili. Vino cu noi!

Rulment planetara miniincarcator Bobcat 773 - un produs exceptional, revolutionar, fiabil si rezistent!
Niciodata nu strica un sfat bun. Iata, de pilda, supraincarcarea unui rulment roata poate sa-ti faca mari probleme. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor utilajului.

Serveste-te cu tot ce e mai bun din depozitul nostru!
Depozitul nostru seamana cu Corn al Abundentei al pieselor de schimb. Gasesti aproape intotdeauna pe stoc piesele care iti trebuie, indiferent de categoria de utilaj. Iti trebuie un adevarat ghid care sa te conduca prin multimea de piese de schimb pana la exact cea care iti trebuie. Oricat de mica, oricat de neinsemnata. Consultantii nostri sunt acest ghid. Apeleaza la ei. La orice ora.

Exista o posibilitate foarte mica ca acest rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 773 primit de la noi sa nu functioneze, daca l-ai montat corect. Dar riscul exista, noi suntem pregatiti pentru momentul cand acesta are loc. Iti punem in pachetul cu piesa comandata si un certificat de garantie valabil 6 luni pentru defectiunile de fabricatie. Vrem sa fie totul in regula.

Poti ridica pachetul cu acest rulment ax planetar, factura si certificatul de garantie pentru defectiunile de fabricatie, direct de la noi, chiar azi. Sau vine la tine maine cu curierul rapid. In acest caz, rambursul se achita cand receptionezi pachetul si verificarea lui se realizeaza in prezenta curierului. Iti poti usura alegerea daca ne cauti utilizand datele din contact.

Daca ai nevoie de ajutor pentru montajul piesei poti solicita oricand echipa noastra de service mobil. Mecanicii cu care colaboram sunt alesi pe spranceana. Ei nu repara, fac arta. Pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, in cel mai scurt timp. Pentru detalii te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura