Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru miniexcavator Bobcat 341

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 341
Cod produs
OJIBCUYW-SC
Out Of stock
Descriere
Tocmai am primit un nou lot cu piesa alternator miniexcavator Bobcat 341. Lotul precedent s-a epuizat rapid. Stim ca parcul cu utilaje industriale si de constructii s-a dezvoltat exponential. Stim ca acestea lucreaza non stop. Si stim despre increderea pe care o ai in noi si in calitatea servirii noastre, dupa comenzile pe care le primim de la tine. Impreuna construim un mediu economic mai solid si contribuim la dezvoltarea tarii noastre.

Nu exista lucruri imposibile astazi. Orice fel de problema, mai ales in business-ul tau, gaseste o rezolvare. Nu ai nevoie decat de un singur lucru - informatia corecta. Daca utilajul tau s-a defectat, poti fi sigur ca undeva in lume exista deja solutia la problema ta. Si nu departe, chiar langa tine. La un apel telefonic distanta. Nu trebuie decat sa ne suni si obtii si informatia si solutia la problema. Adica piesa de schimb care iti trebuie.

Alternator miniexcavator Bobcat 341 a fost deja preluat de curier!
Atunci cand clientul iti cere alternator pentru miniexcavator Bobcat 341 inseamna ca e important pentru utilajul lui. Chiar daca mecanicul i-a spus ca e o piesa secundara. Fiecare piesa are rolul ei in functionarea utilajului. Aceasta transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului.

Ai nevoie de o informatie?
Perfect. Intreaba colegii nostri consultanti. Ei sunt gata sa te ghideze. Sa iti identifice piesa de care ai nevoie, sa iti vorbeasca de calitatea ei. Vei sti de la ei ca este o piesa absolut originala, ca vine din import si e gata de a fi livrata. Comunicarea este temelia relatiei noastre.

Nicio o piesa nu pleaca din depozitul nostru fara o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Suntem alaturi de tine in a preintampina eventualele neplaceri legate de o posibila piesa imperfecta.

Alternator miniexcavator Bobcat 341 poate ajunge la tine in ce mod doresti. Poti ridica piesa direct din depozit sau o trimitem cu curierul. Ne ocupam inclusiv de acest lucru. Ajunge oriunde in tara, in circa 24 de ore. Poti afla mai multe utilizand datele din contact.

Indiferent de complexitatea piesei de schimb, noi avem solutia pentru montaj. Daca nu ai mecanic, iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni!

Specificatii tehnice
Mufa mama cu 2 pini
Diametru ax - 17mm
Diametru interior - 9.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura