Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniexcavator Bobcat 341

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 341
Cod produs
WDFO9I8C-RE
Out Of stock
Descriere
Ce este un solenoid miniexcavator Bobcat 341 si cum functioneaza acesta? Astazi o sa vorbim despre aceasta piesa de schimb, care joaca un rol esential in viata motorului. Aflandu-se intr-o stransa legatura cu motorul, solenoidul contribuie la buna functionare a motorului. Atunci cand un solenoid pentru miniexcavator sufera o defectiune, motorul nu mai poate fi oprit. Acest aspect are o influenta destul de vizibila asupra lucrurilor pe care le ai de facut, intrucat iti afecteaza planificarea activitatilor.
Desi poate nu te-ai gandit pana acum cat de important este raportul calitate-pret, insa el reprezinta un aspect de care trebuie sa tii cont. Noi oferim calitate, asa ne place sa spunem. Cautam, constant, furnizori de incredere care sa ne trimita doar produse de top. Datorita calitatii unei piese de schimb, utilajul tau capata un alt aer, randamentul crescand.

Care este rolul unui solenoid pentru miniexcavator Bobcat 341
Solenoidul se afla intr-o relatie de interdependenta cu motorul, avand rolul de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului. La fel ca orice alta piesa, odata cu aparitia unei defectiuni, intreg utilajul are de suferit. Tocmai din acest motiv, sanatatea pieselor de utilaje ar trebui sa constituie o prioritate pentru tine.

Ne gasesti pe site!
Daca ai nevoie de noi, stii unde sa ne gasesti. Poti accesa site-ul nostru, unde ti-am pregatit o serie de articole menite sa-ti ofere detalii esentiale despre orice piesa de schimb pentru utilaje. Mai mult, prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, vei avea parte de o serie de beneficii la care nici macar nu te gandeai. Serviciul de consultanta se concentreaza asupra personalizarii solutiilor in functie de problema clientului, intrucat fiecare utilaj este diferit. In plus, iti oferim si interventii la fata locului, indiferent de locul in care te afli.
Garantia este un aspect destul de important. Tinem sa-ti spunem ca in cazul piesei de schimb - solenoid miniexcavator Bobcat 341- perioada de garantie este de 6 luni.
Deoarece tinem la tine si ne gandim la planurile pe care ti le-ai stabilit, comanda ta va fi livrata in maxim 24 de ore. Astfel, nu va trebui sa-ti faci griji ca nu ai timp sa termini tot ce ti-ai propus.
Montarea piesei de schimb trebuie executata corect de catre un specialist in domeniu. De ce? Au existat numeroase situatii in care piesele s-au defectat prematur deoarece au fost asamblate de catre amatori. Sa stii ca poti apela si la noi!
Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura