Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator Kuhner 553024RIV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kuhner 553024RIV
Cod produs
OTA45HML-RE
Out Of stock
Descriere
Opteaza pentru acest alternator Kuhner 553024RIV si nu vei da gres! Utilajul pe care il detii este personajul principal din centrul activitatilor tale. Unui asemenea personaj impunator trebuie sa ii oferi piese de schimb curajoase si fara compromisuri. In depozitul nostru, se odihnesc mii de piese de schimb, a caror calitate superioara este de necontestat. Pregatite sa demonstreze de ce sunt capabile, piesele noastre de schimb vor rezista, temeinic, alaturi de utilajul tau! Alegandu-le, utilajul tau va munci, fara intrerupere, sanatos si fericit!

Toate drumurile te aduc catre piesele noastre de schimb! La noi, vei gasi tot ceea ce ii trebuie, utilajului tau, pentru a fi cel mai bun. De la cea mai mica piesa de schimb, pana la cea mai mare, acestea au fost prelucrate in cele mai bune conditii, din materiale de calitate si rezistente. Inca de la inceput, am ales sa ne orientam catre furnizori de incredere care ne ofera piese de schimb performante si puternice. In domeniul utilajelor, calitatea si atentia pentru detalii fac diferenta!

Acest alternator Kuhner 553024RIV reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau!
Fiecare piesa de schimb contribuie, intr-un fel sau altul, la functionarea ireprosabila a unui utilaj. Un astfel de alternator Kuhner 553024RIV are rolul de a transforma energia mecanica, pe care o furnizeaza motorul, in energie electrica. Acesta constituie principala sursa de energie pentru consumatorii masinariei, si anume:
• Luminile
• Claxonul
• Stergatoarele
• Sistemul audio
• Sistemul de climatizare, etc.

Echipa care iti este alaturi, oricand si oriunde!
Intrucat bunastarea clientilor nostri reprezinta o grija, constanta, pentru noi, serviciul de consultanta este gratuit. Nu ezita sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii pe retelele sociale! Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde. Ba mai mult, alaturi de noi, vei beneficia de: o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la faca locului, indiferent in ce colt al tarii te afli.

In cazul in care piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica, apeleaza, cu incredere, la garantia acesteia. Un astfel de alternator Kuhner 553024RIV dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni!

Acest alternator Kuhner 553024RIV abia asteapta sa ajunga la tine! Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului! Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti poti ridica, singur, piesa de schimb.

Pentru a evita deteriorarea prematura a unei piese de schimb, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. Acestia stiu sa manevreze piese de schimb, astfel incat, aceasta sa fie montata corespunzator. In plus, ne poti contacta! Avem o echipa de mecanici foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice
• O prindere
• O mufa cu 2 pini
• Diametru fulie: 83mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura