Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata exterior buldoexcavator New Holland LB75.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB75.B
Cod produs
GPCDE2NU-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta saiba danturata exterior New Holland LB75.B se regaseste in depozitul nostru! De la cele mai mici piese de schimb, pana la cele mai mari, avem tot ceea ce ii lipseste utilajului tau. Piesele noastre de schimb reprezinta niste ajutoare de nadejde pentru utilaj intrucat sunt calitative, puternice, performante si curajoase. Cu astfel de piese de schimb, utilajul tau va munci fara intrerupere! Ofera-i doar ceea ce este mai bun!

In domeniul utilajelor, calitatea si atentia pentru detalii fac diferenta! Motiv pentru care piesele noastre de schimb sunt fara cusur. Provenite din ateliere de productie recunoscute pentru diversitate, calitatea acestora te va surprinde. Noi am ales sa colaboram doar cu furnizori de incredere, care ne ofera piese de schimb la o calitate superioara! Pentru mai multe detalii cu privire la o anumita piesa de schimb, ne poti contacta telefonic la unul dintre numerele afisate pe site.

Aceasta saiba danturata exterior New Holland LB75.B reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau!
Asemenea tuturor pieselor de schimb, si aceasta saiba danturata exterior New Holland LB75.B detine o responsabilitate semnificativa in ceea ce priveste buna functionare a utilajului. Astfel, aceasta indeplineste urmatoarele roluri:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;
Se poate monta la exterior, la planetara/ cap planetara. Mai precis, la puntea din fata!

Echipa care iti este alaturi, oricand si oriunde!
Pe tot parcursul activitatilor tale, alaturi de noi, beneficiezi de serviciul gratuit de consultanta. Inca de la inceput, ne-am gandit la infiintarea acestuia intrucat, pentru noi, clientii sunt cei mai importanti. Astfel, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, oriunde te afli!

Aceasta saiba danturata exterior pentru buldoexcavator New Holland LB75.B vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni! Garantia sa vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Intrucat stim cat de important este timpul pentru afacerea ta, aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24-48 de ore. Tu doar trebuie sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar de acolo ne ocupam noi!
Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Pentru montarea unei piese de schimb ca la carte, este important sa apelezi la ajutorul specialistilor din domeniu. Astfel, vei evita deteriorarea prematura a piesei de schimb. Au existat si astfel de situatii!

Specificatii tehnice
• 46x52mm
• grosime de 1.5mm
• 3 ghidaje/dinti in forma de triunghi pe exterior la 52mm intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura