Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata exterior pentru tractor Case CS100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS100
Cod produs
BRHS75TA-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta saiba danturata exterior tractor Case CS100 nu ar trebui sa lipseasca din structura utilajului tau! Fiecarei piese de schimb i-a fost atribuit un rol semnificativ in ceea ce priveste functionarea eficienta a utilajului. Pentru a functiona asa cum iti doresti, utilajul tau are nevoie de prezenta tuturor pieselor de schimb din componenta sa.
Ofera-i acestuia tot tacamul de piese de schimb! Mai mult, la noi ve gasi doar piese de schimb curajoase, puternice, performante si fara compromisuri!

Ai parte de tot suportul nostru oricand si oriunde! Fie ca este vorba despre un sfat prietenesc cu privire la una dintre piesele de schimb, fie ca ai nevoie de o solutie eficienta si rapida pentru o problema, stii unde ne poti gasi! Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne, iar noi iti vom raspunde cat mai repede cu putinta. Echipa noastra bine pregatita iti va intinde o mana de ajutor la nevoie!

Saiba danturata exterior tractor Case CS100 - piesa de schimb potrivita pentru utilajul tau!
Fiecare utilaj are, in componenta sa, o suita de piese de schimb, ce ii confera putere si energie. Piesele de schimb au fost inzestrate cu diferite responsabilitati pentru a asigura buna functionare a utilajului. Aceasta saiba danturata exterior tractor Case CS100 indeplineste urmatoarele functii:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;
Se poate monta la exterior, la planetara/ cap planetara. Mai precis, la puntea din fata!

Cu echipa potrivita, nimic nu este imposibil!
Ei bine, da, serviciul nostru de consultanta este gratuit! Inca de la inceput, ne-am gandit la infiintarea acestui serviciu intrucat tinem la fiecare client care a ales sa ne treaca pragul.
Stim cat de important este timpul pentru afacerea pe care o detii. Astfel, alaturi de noi vei avea doar de castigat! Beneficiezi de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Ai parte de tot suportul nostru!

O astfel de saiba danturata exterior tractor Case CS100 prezinta defectiuni din fabrica? Stai fara griji!
Aceasta piesa de schimb dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni.

Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta saiba danturata exterior pentru tractor Case CS100 va ajunge la tine cat mai repede cu putinta. Livrarea se va efectua in aproximativ 24-48 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Insa, daca timpul nu-ti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita. Sediul nostru se afla langa Bucuresti. Cu ocazia asta, facem cunostinta si iti prezentam depozitul nostru!

Cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, este necesar sa te orientezi doar catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Astfel, vei evita o posibila deteriorare prematura a piesei de schimb.

Specificatii tehnice
• 46x52mm
• grosime de 1.5mm
• 3 ghidaje/dinti in forma de triunghi pe exterior la 52mm intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura