Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata exterior pentru buldoexcavator Case 590SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SR
Cod produs
8YB6PN3X-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta saiba danturata exterior buldoexcavator Case 590SR reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau! Piesele noastre de schimb sunt adeptele succesului. Fabricate intr-un cadru modern, in conformitate cu tehnicile moderne, calitatea acestora va fi pe masura asteptarilor tale. Mai mult, toate sunt familiarizate cu ideea de munca solicitanta, motiv pentru care vor rezista la exploatare intensa. Cu astfel de piese de schimb in structura utilajului tau, nu trebuie sa iti mai faci griji!

Totusi, piesele de schimb nu au fost facute sa reziste o vesnicie! Asa cum sugereaza si producatorul, acestea au nevoie de o intretinere corespunzatoare. Pentru a te asigura ca totul functioneaza la capacitate maxima, verifica-le, cu atentie, inainte de inceperea programului de munca. Astfel, vei reusi sa fii cu un pas inaintea tuturor situatiilor neplacute! Daca intampini dificultati, nu ezita sa ne apelezi cu incredere! Suntem conectati solicitarilor tale!

Saiba danturata exterior buldoexcavator Case 590SR - oportunitatea de a investi pe termen lung!
Fiecare piesa de schimb detine un anumit rol in ceea ce priveste functionarea eficienta a utilajului! Motiv pentru care, niciuna nu ar trebui sa lipseasca. Astfel, saiba danturata exterior buldoexcavator Case 590SR indeplineste mai multe functii, si anume:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;
Aceasta saiba danturata se poate monta la exterior, la planetara/ cap planetara. Mai precis, la puntea din fata!

Alaturi de noi, serviciul de consultanta este gratuit!
La baza fiecarui parteneriat de succes, se afla o comunicare transparenta si directa! Motiv pentru care, inca de la inceput ne-am gandit la infiintarea unui serviciu gratuit de consultanta. Iti vom fi alaturi pe tot parcursul activitatilor tale! Tu doar trebuie sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii pe retelele sociale. Vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli! Impreuna, formam o echipa!

O astfel de saiba danturata exterior pentru buldoexcavator Case 590SR dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Daca piesa de schimb prezinta defectiuni din fabrica, apeleaza, cu incredere, la acest certificat.

Pasii pentru a comanda o saiba danturata exterior buldoexcavator Case 590SR sunt simpli! Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar piesa de schimb va ajunge, la tine, in aproximativ 24-48 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu iti permite sa astepti, sa stii ca ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

O piesa de schimb montata de specialistii din domeniu reprezinta un succes! Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor. Mai mult, ne poti contacta! Avem o echipa de mecanici care abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau.

Specificatii tehnice
• 46x52mm
• grosime de 1.5mm
• 3 ghidaje/dinti in forma de triunghi pe exterior la 52mm intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura