Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata exterior pentru buldoexcavator Case 570ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 570ST
Cod produs
EJOL8K93-RE
Out Of stock
Descriere
Alege aceasta saiba danturata exterior buldoexcavator Case 570ST la o calitate superioara! Esti in cautarea unor piese de schimb curajoase, puternice si calitative? Bine ai venit, in universul pieselor de schimb! La noi, vei gasi tot ceea ce ii trebuie utilajului tau. De la cele mai mici si simple piese de schimb, pana la cele mai mari si complexe, toate provin din ateliere de productie recunoscute din punct de vedere al diversitatii. Mizeaza pe aceste piese de schimb intrucat vei avea doar de castigat!

Suntem alaturi de tine! Tinem la fiecare client care a ales sa colaboreze cu noi. Motiv pentru care, zi de zi, incercam sa ne imbunatatim serviciile. Grija noastra principala este sa le oferim acestora atat o experienta placuta, cat si suportul nostru in orice situatie. Nu ezita sa ne contactezi atunci cand consideri ca este necesar. Te vom sfatui asa cum stim mai bine!

Aceasta saiba danturata exterior buldoexcavator Case 570ST va contribui la performanta utilajului tau!
Fiecare piesa de schimb detine un anumit rol in ceea ce priveste functionarea eficienta a utilajului! Motiv pentru care, niciuna nu ar trebui sa lipseasca. Astfel, o saiba danturata exterior buldoexcavator Case 570ST indeplineste mai multe functii, si anume:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;
Aceasta saiba danturata se poate monta la exterior, la planetara/ cap planetara. Mai precis, la puntea din fata!

Alaturi de noi, serviciul de consultanta este gratuit!
La baza fiecarui parteneriat de succes, se afla o comunicare transparenta si directa! Motiv pentru care, inca de la inceput ne-am gandit la infiintarea unui serviciu gratuit de consultanta. Iti vom fi alaturi pe tot parcursul activitatilor tale! Tu doar trebuie sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii pe retelele sociale. Vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli! Impreuna, formam o echipa!

O astfel de saiba danturata exterior pentru buldoexcavator Case 570ST dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Daca piesa de schimb prezinta defectiuni din fabrica, apeleaza, cu incredere, la acest certificat.

Pasii pentru a comanda o saiba danturata exterior buldoexcavator Case 570ST sunt simpli! Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar piesa de schimb va ajunge, la tine, in aproximativ 24-48 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu iti permite sa astepti, sa stii ca ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

O piesa de schimb montata de specialistii din domeniu reprezinta un succes! Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor. Mai mult, ne poti contacta! Avem o echipa de mecanici care abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau.

Specificatii tehnice
• 46x52mm
• grosime de 1.5mm
• 3 ghidaje/dinti in forma de triunghi pe exterior la 52mm intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura