Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pinion atac tractor Massey Ferguson 3060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 3060
Cod produs
0XP9LFQB-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment Massey Ferguson 3060 este un articol realizat din materiale rezistente si sigure, de ultima generatie, care va sustine bunul mers al vehiculului tau! Apeleaza-ne si descopera in noi partenerul tau de incredere! Descopera tot necesarul de produse intr-un singur loc! Descopera echipa noastra cooperanta, gata sa actioneze pentru tine, din respect si dorinta de a-ti satisface nevoile.

Stii bine ca piesele de schimb pe care le achizitionezi pot influenta afacerea ta si cat de profitabila este ea! De aceea este atat de important ca tu sa poti beneficia de piesele de schimb, subansamblele si consumabilele potrivite, iar acest lucru sa se intample cat mai rapid posibil! Noi stim asta si venim in sprijinul tau! In depozitul nostru vei gasi o gama vasta de piese de schimb, toate manipulate si pastrate cu cea mai mare grija.

Aceasta camasa rulment Massey Ferguson 3060 provine dintr-o fabrica de top!

Piesa noastra joaca un rol extrem de important pentru sistemul de transmisie al utilajului tau! Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului! Camasa rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson 3060 se va monta pe puntea din fata! Pinionul de atac este o piesa a grupului conic, piesa de care masinaria pe care o administrezi are nevoie pentru un rulaj optim!

Colaborarea cu noi aduce o stare de bine!

Ne-am propus sa fim in topul preferintelor clientilor, nu numai prin disponibilitatea produselor, ci si prin abordarea fair-play, mereu orientata catre nevoile acestora. Ne dorim sa putem intampina orice dificultate ar avea clientul, iar cu ajutorul departamentului de consultanta suntem si mai aproape de acest scop!

Aceasta camasa rulment Massey Ferguson 3060 vine insotita de toata documentatia necesara! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Totul pentru ca tu sa ai articolul dorit, dar si asigurarile si garantiile care te pun la adapost!

De obicei, atunci cand iti doresti un anume produs, il doresti a fi livrat imediat. Nu iti permiti sa astepti la nesfarsit articolul comandat, iar noi stim asta! De aceea, o camasa rulment Massey Ferguson 3060 va fi livrata catre tine in cel mai scurt timp posibil! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune determinanta! Un montaj bine executat poate face diferenta intre un rulaj optim al vehiculului, sau inca o zi de stat in service! Fii prevazator si alege meseriasi de incredere!

Specificatii tehnice

• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura