Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pinion atac tractor Massey Ferguson 3050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 3050
Cod produs
QIUYZ8JS-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment Massey Ferguson 3050 este o piesa de uzura extrem de importanta. Aceasta faciliteaza miscarea prin alunecare a unui rulment, protejandu-l pe acesta. Vrem sa stii ca atunci cand vine vorba de piesele de schimb pe care le gasesti in depozitul nostru, caracteristicile cele mai importante ale acestora sunt fiabilitatea si durata lor de viata.

Timpul de functionare cat mai ridicat inseamna ca tu ai facut o alegere inspirata. Noi ne dorim ca fiecare selectie de piese de schimb sa fie una cu impact pozitiv asupra bunului mers al afacerii tale, asa incat ne straduim sa iti facem doar cele mai sigure propuneri. De asemenea ne dam tot interesul pentru ca tu sa te bucuri de oferte corecte, de servicii conexe sigure, de stabilitate si confort!

Aceasta camasa rulment Massey Ferguson 3050 este prelucrata impecabil!

Piesa noastra de schimb presupune un rol extrem de important pentru utilajul tau! Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau! Camasa rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson 3050 se va monta pe puntea din fata! Pinionul de atac este o piesa a grupului conic, piesa de care masinaria pe care o administrezi are nevoie pentru un rulaj optim!

Colaborarea cu noi aduce o stare de bine!

Ne-am propus sa fim in topul preferintelor clientilor, nu numai prin disponibilitatea produselor, ci si prin abordarea fair-play, mereu orientata catre nevoile acestora. Ne dorim sa putem intampina orice dificultate ar avea clientul, iar cu ajutorul departamentului de consultanta suntem si mai aproape de acest scop!

Aceasta camasa rulment Massey Ferguson 3050 vine insotita de toata documentatia necesara! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Totul pentru ca tu sa ai articolul dorit, dar si asigurarile si garantiile care te pun la adapost!

De obicei, atunci cand iti doresti un anume produs, il doresti a fi livrat imediat. Nu iti permiti sa astepti la nesfarsit articolul comandat, iar noi stim asta! De aceea, o camasa rulment Massey Ferguson 3050 va fi livrata catre tine in cel mai scurt timp posibil! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune determinanta! Un montaj bine executat poate face diferenta intre un rulaj optim al vehiculului, sau inca o zi de stat in service! Fii prevazator si alege meseriasi de incredere!

Specificatii tehnice

• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura