Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vibrochen JCB 320/03134

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
8HZ16UL4-E
Out Of stock
Descriere
Inainte de a investi in rectificarea arborelui vechi si a blocului motor, demers in care pot aparea complicatii (cum ar fi gresirea cotei de catre strungar sau o manopera slaba calitativ), ia in considerare posibilitatea achizitiei unui arbore cotit nou.
Acest vibrochen JCB 320/03134 reprezinta solutia ideala daca se impune o reparatie capitala a motorului. E de ajuns sa ne auzim! Vei primi oferte personalizate, care raspund nevoilor pe care le ai in acest moment, si servicii suplimentare.

Suna si cere o oferta pentru acest vibrochen JCB 320/03134 ca sa afli detalii!
In oferta noastra gasesti acest arbore cotit JCB 320/03134 la un pret atractiv. Iar la cerere, atelierul mobil poate constata starea tehnica in care se afla utilajul, chiar in localitatea in care lucrezi. Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatiile necesare, intr-un timp scurt de la solicitare. Nu ezita sa ne contactezi pentru detalii!

Avem produse special concepute pentru utilajul tau!
Arborele cotit este piesa cheie a motorului, care preia miscarea liniara a pistoanelor si o transforma in miscare circulara. Iti recomandam sa alegi produse originale, care vor prelungi durata de exploatare a stivuitorului tau. Daca insa dispui de un buget redus, iti propunem solutii alternative - un vibrochen echivalent, la un pret mult mai avantajos.

Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare si despre aceste piese. Se vor asigura ca achizitionezi piese compatibile cu utilajul tau, oferindu-ti consiliere tehnica gratuita!

Livram arborele cotit in toata Romania, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs.
Pentru a ridica pachetul cu acest vibrochen JCB 320/03134 comandat direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, langa Bucuresti.

La cerere, putem oferi si asistenta tehnica in vederea constatarii defectiunilor sau a remedierii acestora pentru motorul utilajului tau, in atelier fix sau la punctul de lucru al utilajului. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu. Pentru montarea pieselor noi, reparatii complexe sau revizii periodice. Nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura