Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare JCB 320/07037

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
J6F4H5BV-IA
Out Of stock
Descriere
In vastul nostru depozit, avem mii de piese de schimb de calitate care iti pot fi de folos la un moment dat. In gama larga si diversa de pompe, vei regasi si aceasta pompa de alimentare JCB 320/07037 de maxima calitate. Piesa este fabricata in Europa si o consideram cea mai buna varianta de inlocuire a piesei originale. O comercializam la cel mai bun raport calitate/pret. Merita sa faci o achizitie care sa-ti permita sa repari rapid utilajul, dar si sa ramai cu bani in buzunar!

Daca schimbi pompa, este recomandat sa schimbi si filtrul de combustibil. Daca vrei mai multe informatii despre aceasta pompa, apeleaza cu incredere la personalul calificat al firmei si vei primi consultanta tehnica gratuita in alegerea componentelor de schimb necesare. Suna sau comanda online si vei primi si asistenta in plasarea comenzii! Mai mult, nu te ingrijora in privinta montajului, la noi gasesti si varianta de service mobil. Venim la tine pregatiti sa-ti reparam urgent echipamentul.

Pompa de alimentare JCB 320/07037 - acum in oferta noastra!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare JCB 320/07037 este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Stocul pentru aceasta piesa este permanent disponibil si se livreaza imediat, oriunde este solicitata. Pentru a avea clienti multumiti, le oferim posibilitatea de a verifica pachetul inainte de a plati rambursul. Pentru a ridica pompa de alimentare JCB 320/07037 personal, te asteptam la sediul firmei de langa Bucuresti.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

se monteaza cu 3 suruburi, cu distanta intre centrele gaurilor de 45mm.
Admisia de 3/8’’
Iesirea de 5/16’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura