Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniincarcator Bobcat S770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S770
Cod produs
DP7LNWG6-RE
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit in universul pieselor de schimb! Acest solenoid miniincarcator Bobcat S770 reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau. In depozitul nostru, vei gasi mii si mii de piese de schimb, printre care si aceasta electrovalva calitativa.
Componenta face parte din categoria pieselor pentru motor, ajutandu-l pe acesta sa functioneze la capacitate maxima. Investeste in viitorul miniincarcatorului tau, oferindu-i doar piese de schimb la o calitate superioara!

Probleme tehnice pot aparea oricand si oriunde si iti pot influenta nedorit afacerea! Nu le lasa sa-si puna amprenta asupra activitatii tale. Orice problema vine la pachet si cu o rezolvare. Contacteaza-ne atunci cand simti ca lucrurile au scapat de sub control. Avem o echipa pregatita sa-ti sara in ajutor oricand! Venim noi cu solutii eficiente si rapide!

Daca vrei performanta, trebuie sa ne cunoastem!
Fiecare piesa de schimb este unica, avand un rol bine definit in buna functionare a utilajului tau. Solenoidul lucreaza cot la cot cu motorul de utilaj. Aceasta electrovalva miniincarcator Bobcat S770 are responsabilitatea de a comanda sistemul de franare al utilajului.

Alaturi de noi nimic nu este imposibil!
Deoarece tinem la tine si la utilajul pe care il detii, inca de la inceput am infiintat serviciul de consultanta gratuit. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi! Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Succesul tau este si succesul nostru!

Un solenoid pentru miniincarcator Bobcat S770 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Rareori, ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti toate detaliile.

Stim ca timpul inseamna bani! Tocmai din acest motiv avem vesti bune in ceea ce priveste livrarea. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta bobina miniincarcator Bobcat S770 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Din punctul nostru de vedere, ar trebui sa apelezi doar la specialisti in domeniu pentru a evita deteriorarea prematura a piesei de schimb. De asemenea, ne poti contacta! Avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura