Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa brat pentru miniincarcator Bobcat T180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T180
Cod produs
1YC2O3G7-D
Out Of stock
Descriere
Nu lasa pe maine ce poti face azi! Verifica atent utilajul pentru a constata din timp eventuale deteriorari ale pieselor! La fel ca in cazul oricarei boli, este mai bine sa previi, decat sa tratezi. Da-i elan utilajului tau cu o bucsa brat miniincarcator Bobcat T180 pe care sa nu o mai uite! Lasa-l sa iti arate cat de recunoscator iti este pentru grija pe care i-o porti!

Ne plac intrebarile! Asa ca, ne gasesti oricand dispusi sa iti raspundem la neclaritatile pe care le ai! Daca iti place sa scrii sau iti este mai confortabil asa, o poti face pe site, in campul dedicat „cere oferta”. Daca esti genul practic si folosesti mai degraba telefonul, ne poti apela! Oricum ar fi, iti raspundem rapid! Noi suntem aici pentru tine! Mingea e la tine in teren!

Muncesti cu spor cand utilajul tau functioneaza corespunzator!

Bucsele sunt piese de uzura, ce lucreaza “din umbra”, avand diverse roluri: de ghidare, extractie, gaurire si altele. Aceasta bucsa brat pentru miniincarcator Bobcat T180 are un obiectiv bine stabilit, de la care nu se abate! Ea joaca un rol important in viata utilajului tau:

• de prindere sau fixare;
• asigura manevrabilitatea;
• sustine durata de utilizare a miniincarcatorului.

Asculta indemnul specialistilor! Investeste in calitate!

Serviciul nostru de consultanta gratuita este prietenul de care ai nevoie! Cel caruia ii poti spune ce te supara, ce griji si ce indoieli ai, caruia ii poti cere sfaturi despre piese de schimb si despre utilajul tau, fara sa iti fie teama de critici si tot el este cel pe care te poti baza sa iti raspunda sincer. Nu cerem nimic in schimb! Noi ti-l punem cu drag la dispozitie! Contacteaza-ne!

Se intampla rar! Totusi, daca aceasta bucsa brat miniincarcator Bobcat T180 a fost prinsa cu defectiuni de fabricatie la purtator, te poti baza pe o garantie de 6 luni!

Ne dorim sa venim in sprijinul tau cu adevarat! Pentru acest lucru este important ca toate serviciile oferite sa fie unele memorabile! Aceasta bucsa brat miniincarcator Bobcat T180 e incantata sa te anunte ca te poate vizita rapid, prin intermediul serviciului nostru de livrare. Mai exact, poate ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Suna-ne la numerele de telefon afisate pe site sau daca ai drum prin zona, te asteptam la sediu!

Pretuieste-ti utilajul pana la capat! Rasfata-l cu piese de schimb performante, dar nu te opri aici! Alege servicii de montaj pe masura! Nu compromite viabilitatea produselor si nici durata de functionare a utilajului tau! Apeleaza la specialisti! Te sustinem si te indrumam spre cele mai corecte optiuni!

Specificatii tehnice
38x44x32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura