Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina pentru miniincarcator Bobcat S16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S16
Cod produs
FJ5A6WRZ-RE
Out Of stock
Descriere
Bobina miniincarcator Bobcat S16 este disponibila pe site-ul nostru! Exact, te asteapta nerabdatoare. Datorita materialelor imbunatatie, tratate pentru rezistenta, calitatea acestei piese de schimb este garantata. Calitatea pieselor de schimb ii confera utilajului o anumita atitudine. Este ca atunci cand iti cumperi o haina noua. Incepi sa te simti special, ai o alta incredere in tine si simti ca poti face orice ti-ai propus. Cam acelasi lucru se intampla si atunci cand schimbi o piesa uzata cu alta noua. Utilajul tau incepe sa functioneze altfel, mult mai bine si eficient.
Cautam sa-ti oferim doar lucruri de calitate. Stii si tu vorba aia, calitatea face diferenta. Tocmai din acest motiv, colaboram doar cu furnizori de incredere. Insa, pe langa calitatea pieselor de schimb, este importanta si intretinerea acestora. Cu cat iti duci utilajul la revizii, cu atat previi situatiile critice. Suntem siguri ca nu-ti doresti ca munca ta sa aiba de suferit.

Cum functioneaza o bobina pentru miniincarcator Bobcat S16
Ca orice alta piesa de schimb, joaca un rol esential in viata utilajului. Astfel, bobina miniincarcator Bobcat S16 este responsabila de oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.


Serviciul de consultanta gratuit
De-a lungul timpului, ne-am concentrat asupra unei comunicari eficiente si transparente. Comunicarea este foarte importanta, pe baza ei cladindu-se parteneriatul dintre noi si client. Tocmai din acest motiv, am infiintat serviciul de consultanta gratuit care porneste de la personalizarea solutiilor in functie de tipul de utilaj pe care il detii. Alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului la nevoie.
Garantia reprezinta un aspect prioritar pentru noi, motiv pentru care nu uitam sa adaugam in coletul tau si certificatul de garantie. Astfel, o bobina miniincarcator Bobcat S16 dispune de 6 luni de garantie.
Livrarea se efectueaza in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Daca simti ca timpul te preseaza, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.
In ceea ce priveste montajul, sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Au existat situatii neplacute in care piesele s-au deteriorat prematur din cauza colaborarii cu amatori. Ai grija de utilajul tau! Alege doar ceea ce este mai bun.
Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura