Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva pentru miniexcavator Bobcat 329

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 329
Cod produs
0Z7LPQGA-RE
Out Of stock
Descriere
Electrovalva miniexcavator Bobcat 329 si-a facut aparitia pe site-ul nostru! La o calitate superioara, aceasta ii poate oferi utilajului tau sansa de a iesi in evidenta. Dupa cum bine stii, calitatea pieselor de schimb este importanta intrucat acestea pot lungi sau scurta viata masinariei pe care o detii. Prioritatea noastra principala este sa-ti oferim produse pe care te poti baza si care iti usureaza munca.
Buna functionare a utilajului tau depinde, in mare parte, de starea de sanatate a pieselor de schimb. De ce? Pentru ca daca una dintre acestea se defecteaza, tot sistemul pica. Doar imagineaza-ti cum ar fi ca utilajul tau sa se opreasca fix in timpul muncii. Toata activitatea ta ar suferi anumite modificari. Tocmai din acest motiv, este important sa acorzi mai multa atentie pieselor de schimb care iti compun utilajul.
Ce este o electrovalva pentru miniexcavator Bobcat 329
O piesa de schimb cu un rol esential in viata utilajului, electrovalva miniexcavator Bobcat 329 este responsabila de oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului. Astfel, electrovalva devine o componenta esentiala a utilajului.
Ne gasesti pe site!
Daca ai nevoie de noi, stii unde sa ne gasesti. Poti accesa site-ul nostru, unde ti-am pregatit o serie de articole menite sa-ti ofere detalii esentiale despre orice piesa de schimb pentru utilaje. Mai mult, prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, vei avea parte de o serie de beneficii la care nici macar nu te gandeai. Serviciul de consultanta se concentreaza asupra personalizarii solutiilor in functie de problema clientului, intrucat fiecare utilaj este diferit. In plus, iti oferim si interventii la fata locului, indiferent de locul in care te afli.
Garantia este un aspect destul de important. Tinem sa-ti spunem ca in cazul piesei de schimb - electrovalva miniexcavator Bobcat 329- perioada de garantie este de 6 luni.
Deoarece tinem la tine si ne gandim la planurile pe care ti le-ai stabilit, comanda ta va fi livrata in maxim 24 de ore. Astfel, nu va trebui sa-ti faci griji ca nu ai timp sa termini tot ce ti-ai propus.
Montarea piesei de schimb trebuie executata corect de catre un specialist in domeniu. De ce? Au existat numeroase situatii in care piesele s-au defectat prematur deoarece au fost asamblate de catre amatori. Sa stii ca poti apela si la noi!
Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura