Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cablu acceleratie pentru miniexcavator Bobcat 329

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 329
Cod produs
V0DZ9LXY-RE
Out Of stock
Descriere
Tic, tac, tic, tac! Avem o surpriza pentru tine! Acest cablu acceleratie miniexcavator Bobcat 329 si-a facut aparitia in depozitul nostru. O piesa de schimb, cu un rol de baza in viata utilajului, aceasta face parte din categoria pieselor pentru motor. Ceea ce inseamna ca fara acest cablu de acceleratie, motorul de utilaj nu ar mai fi el insusi.
Hai sa ne auzim! In depozitul nostru, vei gasi o gama variata de piese de schimb, pe masura utilajului pe care il detii.

Suntem alaturi de tine oricand si oriunde! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii un mesaj pe retelele sociale. Echipa noastra este foarte bine pregatita si dornica sa-ti sara in ajutor cu solutii eficiente si rapide. Altfel iti desfasori activitatile atunci cand stii ca beneficiezi de suportul cuiva.

Alege doar piese de schimb performante!
Piesele de schimb sunt diferite, fiecare dintre ele avand o responsabilitate majora in viata utilajului tau. Astfel, un cablu acceleratie miniexcavator Bobcat 329 are rolul de a transmite mecanic comanda de la maneta de acceleratie catre pompa de injectie.

Stim sa raspundem solicitarilor tale!
Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit pentru a-ti arata ca ai parte de suportul nostru oricand si oriunde. Problemele pot plana asupra afacerii tale fix atunci cand nu te astepti. Este foarte important sa stii sa le gestionezi astfel incat sa nu-ti afecteze afacerea. Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Vorbeste cu noi!

Un cablu acceleratie pentru miniexcavator Bobcat 329 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.

Pasii pentru a comanda acest cablu acceleratie miniexcavator Bobcat 329 sunt simpli. Ori ne contactezi telefonic, ori depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Stim cat de important este timpul pentru activitatea ta! Daca acesta nu-ti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces destul de migalos. Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor! De asemenea, ne poti contacta! Avem o echipa dornica sa-ti cunoasca utilajul.

Specificatii tehnice:

• Lungime = 2080mm
• Diametru filet = 11mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura