Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cablu acceleratie pentru miniexcavator Bobcat 321

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 321
Cod produs
ZWN631AQ-RE
Out Of stock
Descriere
Acest cablu acceleratie miniexcavator Bobcat 321 si-a facut aparitia in depozitul nostru! La o calitate superioara, acesta este pregatit sa-ti demonstreze de ce este in stare. Prelucrat cu atentie la detalii, din materiale calitative, cu intentia de a rezista la exploatare intensa, acesta va sfida trecerea timpului. Echipeaza-ti utilajul cu piese de schimb performante! Doar asa vei ajunge cat mai aproape de visul pe care il ai - acela de a avea un utilaj functional si de a fi un profesionist in domeniul in care activezi!

Pasiunea pentru domeniul utilajelor si al pieselor de schimb ne-a adus impreuna! Daca lucrezi din pasiune, nu vei simti niciodata presiunea deadline-urilor. Afinitatea catre o anumita ramura iti ofera libertatea de a fi cine iti doresti sa fii. Suntem aici sa te sustinem in orice iti propui! Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe retelele sociale atunci cand te confrunti cu o situatie neprevazuta. Venim noi cu solutiile!

Ai o intrebare despre utilajul tau? Contacteaza-ne cu incredere!
Piesele de schimb au responsabilitati diferite, fiecare punandu-si amprenta asupra bunei functionari a utilajului. Astfel, un cablu acceleratie miniexcavator Bobcat 321 are rolul de a transmite mecanic comanda de la maneta de acceleratie catre pompa de injectie.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Pentru noi, fiecare client este important. Nevoile tale si ale utilajului pe care il detii reprezinta o prioritate pentru noi. Tocmai din acest motiv, iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Astfel, alaturi de noi vei avea parte de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. De asemenea, raspundem prompt pentru ca stim cat de important este timpul pentru afacerea ta!

Acest cablu acceleratie pentru miniexcavator Bobcat 321 vine insotit de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este important sa cunosti toate detaliile.

Livram oriunde, cu drag! Pasii pentru a comanda un cablu acceleratie miniexcavator Bobcat 321 sunt foarte simpli. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul te preseaza si nu poti astepta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, este important sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mana amatorilor! Au existat situatii in care piesele s-au deteriorat prematur. In plus, ne poti contacta! Echipa noastra abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii.

Specificatii tehnice:
• Lungime = 2080mm
• Diametru filet = 11mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura