Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina Bobcat 6691498

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6691498
Cod produs
62NXFZVJ-RE
Out Of stock
Descriere
Avem vesti bune pentru tine! Pe site-ul nostru gasesti o gama variata de produse, printre care se enumera si bobina Bobcat 6691498 - ce ii confera utilajului tau un aer proaspat, revigorant. La o anumita perioada de timp, utilajul tau are nevoie de un moment de rasfat pentru a se pune pe picioare si a da randament ca la inceput. Acest lucru poate fi obtinut prin intermediul unor revizii in care sunt identificate problemele cu care acesta se confrunta.

Pentru a evita momentele critice din viata unui utilaj, acesta trebuie verificat constant, fiind evitate astfel situatiile critice. Daca utilajul este tinut din scurt, defectiunile nu vor avea timp sa apara. Intelegem ca poate fi putin dificil sa verifici la o scurta perioada de timp daca utilajul tau a intampinat anumite probleme, insa noi am venit cu o solutie. Suntem aici sa te ajutam! Prin intermediul site-ului nostru, cautam sa-ti oferim sfaturi utile pentru a prelungi viata utilajului tau.

Portretul unei bobine Bobcat 6691498

Fiecare piesa de schimb este inzestrata cu un rol semnificativ, fara de care utilajul tau nu ar putea da randament. Este important sa te concentrezi pe toate piesele din care este alcatuit utilajul, intrucat daca pica una, pica si celelalte. Astfel, bobina Bobcat 6691498 este responsabila de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Toate detaliile pe site-ul nostru!

Te rugam sa retii faptul ca ne dorim sa-ti fim aproape. Scopul nostru este de a incerca sa venim cu solutii eficiente ca sa-ti rezolvi problemele ce tin de masinaria pe care o detii. Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta, menit sa te ajute atunci cand te confrunti cu anumite probleme. Noi iti venim in ajutor cu solutii adaptate utilajului pe care il conduci, simplificand astfel problemele care pot aparea pe parcurs. De asemenea, beneficiezi si de interventii la fata locului atunci cand ai nevoie.

Garantia reprezinta un document menit sa te ajute sa-ti repari/ inlocuiesti o piesa de schimb care a ajuns la tine cu anumite defectiuni. Pentru ca ne pasa de clientii care ne trec pragul, ne asiguram de fiecare data ca adaugam certificatul de garantie in colet. Insa, este important sa tii minte ca garantia este valabila doar 6 luni.

In ceea ce priveste livrarea, ti-am pregatit o surpriza. Piesa de schimb comandata de tine o sa ajunga in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, indiferent de locul in care te afli. Asa cum am mentionat anterior, bunastarea clientilor este pentru noi prioritatea numarul 1. In privinta comenzilor, fie ne contactezi pe noi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru.

Montajul este privit drept un proces important, intrucat pot exista situatii nefericite in care piesa de schimb se poate deteriora prematur. De ce? Din cauza colaborarii cu un amator. Astfel, noi iti sugeram sa apelezi, intotdeauna, la un specialist in domeniu. De asemenea, vrem sa-ti reamintim ca ne poti contacta personal si pe noi.

Specificatii tehnice

• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura