Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare motor Deutz BF4M2012

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz BF4M2012
Cod produs
Q2JV8WMB-E
Out Of stock
Descriere
O pompa de alimentare care nu este de calitate poate conduce la imobilizarea utilajului. Asa ca ai grija ce piese cumperi. Noi iti propunem aceasta pompa de alimentare motor Deutz BF4M2012 din imagini, o piesa de schimb de calitate, pentru o reparatie care sa dureze.

Pretul atractiv si calitatea superioara, faptul ca o gasesti deja pe stoc, pe rafturile noastre, toate acestea reprezinta avantaje ale achizitiei pompei de alimentare cu combustibil din oferta noastra.

Cere acum o oferta pentru aceasta pompa de alimentare motor Deutz BF4M2012 si afla detaliile care te intereseaza!
Consilierii nostri iti sunt alaturi si daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor care te intereseaza cu utilajul din dotare.
De asemenea, insotim mereu oferta de piese de schimb de calitate cu servicii tehnice, dedicate si adaptate nevoilor pe care le ai in acest moment!
Iti asiguram gratuit consultanta tehnica si beneficiezi de oferte personalizate si solutii complete din partea noastra!

Un singur element iti poate da sentimentul de liniste atunci cand achizitionezi un produs: certificarea acestuia.  Asa ca o asemenea pompa de alimentare vine insotita de toate actele de care tu ai nevoie! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Alege sa actionezi sigur!

Inca unul dintre motivele pentru care clientii prefera serviciile noastre este ca livram rapid, intelegand nevoia urgenta de remediere a defectiunilor. Apeleaza-ne sau depune o cerere pe site! O asemenea pompa de alimentare motor Deutz BF4M2012 poate fi livrata in zona ta, in cel mai scurt timp, cu plata ramburs. Sau poate fi ridicata personal, direct din sediul nostru!

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica din partea echipei noastre de service mobil. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte.
Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:

- montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
- diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
- cota minima este de 55.33mm

Poti proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie daca efectuezi si schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura