Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare motor Deutz BF4M1012C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz BF4M1012C
Cod produs
V5URZ6EB-E
Out Of stock
Descriere
Esti pe site-ul nostru pentru ca ai nevoie si de aceasta data de piese de schimb, la preturi prietenoase. Alege asadar din oferta noastra aceasta pompa alimentare motor Deutz BF4M1012C si vei fi pe deplin multumit! Este o pompa de alimentare cu motorina de buna calitate si iti asigura buna functionare a utilajului, pentru o vreme indelungata. O pompa de alimentare necorespunzatoare poate duce chiar la imobilizarea echipamentului.

Cand optezi pentru o alternativa nu te astepti la calitate superioara, insa daca alegi din locul potrivit vei avea rezultate satisfacatoare. Noi iti propunem o asemenea pompa de alimentare motor Deutz BF4M1012C atunci cand esti in cautarea unei echivalente a originalei. Si asta pentru ca este conceputa la standarde europene de calitate.

Suntem aici pentru tine si utilajul tau!
Eficienta, siguranta, fiabilitatea sunt doar cateva dintre caracteristicile piesei, iar datorita materialelor rezistente la uzura durata de exploatare se extinde avantajos. In plus, pretul este unul excelent, iar pachetul iti ajunge la domiciliu a doua zi de la plasarea comenzii.

Suntem incantati sa iti oferim detalii suplimentare despre produsele si serviciile noastre, de aceea consultanta tehnica este gratuita la fiecare comanda noua. Suna oricand ai nevoie de o piesa si te ajutam sa o identifici corect si sa ai cel mai bun pret la achizitionarea ei! Convinge-te!

Pompa de combustibil prezentata in imagini iti este oferita alaturi de un certificat de garantie valabil un an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Daca te-ai hotarat si ai plasat o comanda, coletul cu aceasta pompa alimentare motor Deutz BF4M1012C iti este adus la domiciliu prin intermediul serviciilor de curierat rapid si il poti achita curierului la final. Verificarea integritatii iti recomandam sa fie realizata tot in prezenta lui, pentru a fi sigur ca achiti un produs ajuns la tine in stare perfecta. De asemenea, ai si optiunea ridicarii personale, din depozitul nostru aflat in apropiere de Bucuresti.

Mentioneaza in cerere daca doresti si ajutor la montaj si iti programam interventia unui mecanic la punctul de lucru al echipamentului. In felul asta nu vei fi nevoit sa-l deplasezi intr-un service si ai garantat un montaj de calitate care sa asigure buna functionare a piesei. De asemenea, si alte interventii le poti programa daca utilajul nu functioneaza la capacitate maxima si necesita reparatii urgente. Pentru a afla mai multe detalii ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
- montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
- diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
- cota minima este de 55.33mm

Poti proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie daca schimbi filtrul de combustibil odata cu pompa. Sa citesti recomandarea din fisa de intretinere a motorului e simplu, dar la fel de simplu e sa faci rost de el de aici. Il poti primi in acelasi pachet!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura