Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc metalic pentru incarcator telescopic Gehl AL-730

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gehl AL-730
Cod produs
DKX72MS4-A
Out Of stock
Descriere
Profesionisti, agenti de vanzari, consultanti, identificatori, asistenti... toti iti pot confirma cat de importanta este calitatea pieselor de schimb pe care le achizitionezi! Fa din defectiune, un moment potrivit pentru a lua o deicizie de care sa fii satisfacut mai tarziu! Acest disc metalic incarcator telescopic Gehl AL-730 este o buna investitie pe care o faci in cutia de viteze. Pe langa faptul ca este produsa de catre Dana Spicer, dupa cele mai inovative metode, piesa de schimb promite sa reziste mult si sa iti exercite eficient rolul! Prelucrat cu interes si stiinta, din materiale imbunatatite pentru anduranta, discul pentru cutia de viteze este usor de achizitionat de la noi din depozit! Este gata de drum in orice moment si poate ajunge in orice zona din tara!

Daca ti-ai dat seama sanatatea vehiculului tau depinde de ajutorul tehnic si totusi nu faci nimic in acest sens, atunci avem o problema. Nu numai ca iti scazi propriile sanse de a-ti creste productivitatea, insa o asemenea atitudine este o risipa de timp si de resurse pentru toti cei implicati! Daca te simti neinformat si daca nu iti cunosti prea bine utilajul, te rugam sa iei atutudine si sa ne apelezi! Hai sa facem cunostinta, pentru ca sansele de performanta ale utilajului tau sa creasca. Un simplu apel catre noi si vei primi ajutorul de care ai nevoie!
Totul incepe cu apelul tau! Hai sa vorbim despre piese!

Acest disc metalic pentru incarcator telescopic Gehl AL-730 este o placa circulara metalica, de a carei existenta si eficienta depinde insasi cutia de viteze. Prelucrat in asa fel incat sa functioneze o perioada cat mai indelungata, fara uzura, contradiscul pentru cutia de viteze poate prelua socuri si tensiuni, fara riscul de a se sparge. Joaca un rol important: preia miscarea de rotatie de la discurile sinterizate si o transmite catre axul pe care discurile metalice sunt montate, ax ce se afla la interior. Uzura si subtierea unui contradisc pentru cutia de viteze, il poate face pe acesta sa patineze si sa isi piarda eficienta in transmiterea cuplului, facand o transmisie partiala.

Serviciu de consultanta gratis pentru fiecare client!

Cand esti in contact cu echipa noastra, lucrurile devin mai clare. Vei intelege mai bine functionarea masinariei, manevrand-o responsabil si nu „dupa ureche”. Cursa defectiunilor va deveni din ce in ce mai scurta, din simplul fapt ca suntem dispusi sa facem asta pentru tine! Sa-ti oferim timp, ascultare si sa ne interesam de adevaratele tale nevoi, pana cand vom face identificarea lor corecta! Hai sa stabilim un plan personalizat de intretinere, daca te gandesti cum sa-ti cresti eficienta! Iar daca nu te gandesti, ar fi cazul sa o faci! Asadar, nu bate pasul pe loc, ci foloseste-te de resursele pe care ti le oferim: serviciul nostru gratuit de consultanta este unic pe piata si iti poate fi de maxim folos!

Cand incepi o noua afacere nu ai garantia ca vei reusi tot ce ti-ai propus. Dar cand cumperi piese de schimb de la noi ai intotdeauna garantia ca ele te vor ajuta in acest parcurs. In acest caz, un disc metalic incarcator telescopic Gehl AL-730 detine un certificat pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Cand o piesa de schimb se livreaza rapid, asta te poate scoate din multe probleme. Atat cat tine de noi, ne grabim cu expedierea si suntem chiar concentrati pe acest aspect, stiind cat de mult inseamna pentru tine! Acest disc metalic incarcator telescopic Gehl AL-730 poate ajunge la tine in 24 de ore. Il poti ridica si personal din sediu nostru. Dar inainte de toate, apeleaza-ne sau depune o cerere pe site!

Specificatii tehnice:

45 de dinti la interior
Grosime: 1,8 mm
Diametru interior: 92 mm
Diametru exterior: 133 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura