Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva cutie de viteze Caterpillar 420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420
Cod produs
ZCX7R19K-RA
Out Of stock
Descriere
Iata inca o piesa pe care o gasesti in depozitul nostru, in care poti avea incredere, construita sa dureze, gandita sa ajute la buna functionare a utilajului tau pentru multa vreme! Aceasta electrovalva cutie de viteze Caterpillar 420 este o inspiratie: calitate, functionalitate, performanta, compatibilitate! Cu un design compact si usor de instalat, electrovalva cutie de viteze pentru utilaje poate fi integrata fara probleme in buldoexcavatorul pe care il exploatezi.

In concluzie, electrovalva cutie de viteze pentru buldoexcavatorul tau este un produs premium, conceput pentru a oferi performante exceptionale si fiabilitate ridicata. Daca doresti sa iti echipezi utilajele cu un articol de calitate, care sa ofere performante optimale si control precis, electrovalva cutie de viteze pentru buldoexcavatoare este alegerea perfecta!

O electrovalva cutie de viteze Caterpillar 420 este o componenta de top!

Electrovalva cutie de viteze este un produs original, crucial pentru functionarea optima a utilajelor industriale. Acest produs premium este realizat din materiale de cea mai buna calitate, garantand rezistenta si durabilitate pe termen lung.

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!

Atunci cand ne soliciti ajutorul, in depozitul nostru se intampla ceva: actiunea de mobilizare! Am putea spune ca privim utilajul tau ca printr-un obiectiv foto: vedem extrem de multe detalii, dar ce am face cu ele fara experienta angajatilor si fara calitatea pieselor din depozit? Formula prin care gasim cele mai favorabile solutii pentru tine este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta!

O alegere optima pentru utilajul tau este aceea care asigura o functionare perfecta a acestuia, timp indelungat! Aceasta electrovalva cutie de viteze Caterpillar 420 este piesa recomandata de noi! Mai mult, acest produs vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa?

O electrovalva cutie de viteze pentru buldoexcavator Caterpillar 420 ajunge la tine cat ai zice peste! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine, in cele mai bune conditii, rapid si manevrate corespunzator!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a piesei si de o performanta mult mai sporita!

Diametru interior -23mm
Lungime - 54mm
Mufa 2 pini tata
12V

Consum - 18 Wati

Impedanta ( 20 grade ) -8.8+-04

Stragerea piulitelor: - spre mufa 6Nm

-spre valva 27Nm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura