Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte Carraro 146558

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 146558
Cod produs
L2B57CA4-A
Out Of stock
Descriere
Daca ai ales aceasta coroana butuc punte Carraro 146558 din depozitul nostru, felicitari! Cu o inspiratie atat de de buna, grupul reductor al utilajului tau va primi cel mai bun compliment! Piesa noastra de schimb este un element de marca, provenit din celebrele ateliere Original Carraro! Aceasta coroana pentru roata, originala, este prelucrata sa reziste fara probleme si se comporta ca o investitie de durata! O regasesti permanent pe rafturile noastre, fiindu-ti usor de livrat, chiar daca esti departe!

Depozitul nostru este cea mai buna oglinda a implicarii noastre! Este utilat cu echipamante pentru toate categoriile de utilaje si continua sa se dezvolte de la an la an! Angajatii nostri, din ce in ce mai numerosi, iti pun la dispozitie timpul lor, toata experienta si toata stiinta, pentru a-ti folositoare la munca! Ai sansa sa devii mai eficient alaturi de noi, pentru ca iti oferim mai mult decat piese de schimb! Suntem alaturi de tine la fiecare pas si te ajutam sa intelegi importanta investitiilor pe termen lung si a planului de intretinere personalizata!

Succesul este rezultatul tuturor actiunilor tale!
Aceasta coroana de butuc pentru punte Carraro 146558 este super rezistenta si are sanse scazute de spargere, chiar si la socuri mecanice intense. Este prelucrata dintr-un aliaj metalic foarte dur, caruia i s-au aplicat mai multe tratatemte de imbunatatire, pentru performanta! Fiind o piesa din angrenajul transmisiei finale, aceasta ajuta la sporirea cuplului. Sustine excelent miscarea de rotatie a pinioanelor planetare si se comporta exemplar in cele mai grele conditii de munca.

Munca intensa, fara intreruperi, alaturi de noi!
Daca simti ca faci sporturi extreme in fiecare zi, ai dreptate! Fii mandru de asta! Utilajele sunt cele mai dinamice masinarii din lume! Trec prin cele mai intense experiente de munca si te sustin asa cum nicio alta echipa nu o poate face. Intretinerea utilajului tau poate fi decisiva, daca vrei sa eviti intreruperile de la munca! Primeste si tu serviciul nostru gratuit de consultanta! Te ajutam, inca de la primul apel si mentinem legatura pe tot parcursul, pentru a fi siguri ca beneficiezi de un montaj corect! In plus, iti aratam cateva secrete pentru intretinerea pieselor tale!

Produsele noastre sunt o colectie de elemente selectate cu grija, pe principiul calitatii! Pentru neplacutele defectiuni din fabrica, de care ne ferim toti, exista un certificat de garantie la dispozitia ta! In acest caz, o coroana butuc punte Carraro 146558 detine o garantie pe o perioada de 6 luni!

Una dintre artele pe care le stapanim este ca ne miscam rapid cu expedierea produselor noastre. Am inteles foarte bine cum totul este supus vitezei, cu atat mai mult activitatea unui producator! Primesti aceasta coroana butuc punte Carraro 146558 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal de la noi din sediu! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa depui aceasta cerere pe site!

Sa asamblezi o transmisie finala este o treaba ce necesita o precizie maxima. Cel mai justificat ar fi sa alegi calea unui atelier de specialitate, caci ai nevoie de un montaj optim, din partea unui profesionist care a mai facut asta. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare fara probleme, mult mai indelungata decat te-ai fi asteptat!
Ai grija si la elementele conexe ale coroanei, pentru ca montajul sa fie optim!
Verifica dantura pinioanelor, intrucat daca acestea prezinta semne de uzura, ar fi cazul sa le inlocuiesti. De asemenea, ar fi un moment oportun pentru a etansa perfect transmisia finala cu simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice:
• 77 de dinti
• 257 mm diametru exterior
• Latime 59mm

Codul produsului: L2B57CA4-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura