Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru punte Carraro 146558

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 146558
Cod produs
GVA1UCMZ-AC
Out Of stock
Descriere
Stii ca nu exista emotii ”bune” si ”rele”?! Sunt doar emotii. Si toate sunt utile. Toate ne ajuta, ne misca inspre scopurile noastre. Cand coroana de butuc te-a lasat, foloseste energia momentului pentru a te misca catre cea mai buna solutie. Noi spunem ca solutia este chiar aceasta coroana transmisie finala punte Carraro 146558 - o piesa originala, fabricata cu atentie la detalii.

O gasesti in depozitul nostru, alaturi de alte piese, toate aduse pentru tine si utilajele tale. Contacteaza-ne

Coroana transmisie finala punte Carraro 140415 - o piesa splendida!
Cand stii care este rolul unei piese, intelegi de ce este necesar ca aceasta sa fie si o piesa de calitate. Coroana transmisie finala pentru punte Carraro 140415 este o piesa de baza din angrenajul transmisiei inferioare si ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior. Cand o astfel de piesa se uzeaza, posibilele cauze sunt:
- deteriorarea pinioanelor,
- deformari in urma socurilor mecanice suferite sau
- obiecte straine patrunse intre dintii coroanei si pinioane.
Acum ca ai aceste informatii, te invitam sa alegi aceasta piesa originala pentru ca utilajul tau sa functioneze cel mai bine! Cere-ne piesa si ti-o trimitem!

Intreaba-ne pentru a primi raspunsuri de la cei pasionati din domeniu!
Departamentul nostru de Identificari este pregatit sa primeasca intrebarile tale. Nu mai pierde timp pretios si contacteaza-ne! Ne spui cateva informatii despre utilajul tau si noi iti spunem ce te intereseaza. Ne plac provocarile, asa ca… adreseaza-ne intrebarile tale! Suntem aici.

Aceasta coroana transmisie finala punte Carraro 146558 este o piesa originala Carraro, brand sinonim cu calitatea. Astfel, piesa vine insotita de certificat de garantie si, pentru defectiunile din fabrica, perioada de garantie este de 6 luni. Vei primi certificatul de garantie, in colet, impreuna cu factura si piesa.

Fie ca este extrem de urgent pentru tine, fie ca nu este foarte urgent, noi iti trimitem piesa repede! Piesa comandata ajunge la tine in maxim 24 de ore, oriunde in tara, acolo unde te afli. Si aceasta pentru ca noi vrem sa poti beneficia de ea cat mai repede.

Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site si noi iti trimitem piesa!

O piesa originala, de calitate, cum este aceasta nu poate fi montata oricum. Te indemnam sa ceri asistenta celor autorizati, celor cu experienta. Asa, vei evita situatiile neplacute in care utilajul se poate defecta in urma unui montaj efectuat incorect si tu pierzi bani si timp pretios.

Apeleaza la cei care au experienta, la profesionistii domeniului. Avem colaboratori destoinici! Avem datele lor de contact! Vorbeste cu noi si nu improviza!

Specificatii tehnice:

- 77 de dinti
- 257 mm diametru exterior
-latime 59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura