Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
YG7WMHT8-A-CD
Out Of stock
Descriere
Trebuie sa fii la curent cu cele mai noi informatii de pe piata tehnica si sa intelegi cat de periculoase pot fi efectele unor piese de schimb indoielnice. Calitatea pieselor este nu numai o aspiratie, ci si o nevoie reala pentru functionarea echilibrata a utilajului pe care il conduci. Acest simering butuc Deutz Fahr Agrotron K420 reprezinta un etalon al elementelor de transmise, pe care il recomandam cu toata increderea. Provine din mult cunoscutele fabrici Original Carraro si este prelucrat impecabil, dupa metode moderne.

Hai sa identificam impreuna cele mai frecvente cauze ale defectiunilor cu care te confrunti si sa planificam cateva reguli de intretinere personalizata! Depozitul nostru este o sursa inepuizabila de elemente de top, dar pune la dispozitia ta si angajati care stiu sa actioneze pentru rezolvarea problemelor. Apeleaza-ne in orice moment, caci suntem dispusi sa te scoatem din impas, oricare ar fi situatia care te provoaca!

Simering butuc Deutz Fahr Agrotron K420 reprezinta un ajutor de nadejde!

Menirea acestui simering este de a etansa grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta. Face totul ca la carte! Sigileaza, pastreaza lubrifiantul in interior, il fereste de impuritati si umezeala. Protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigurandu-i o functionare optima. Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, avand o carcasa metalica exterioara. Rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Stim cat de important este timpul. Haide alaturi de noi si vei castiga timp pretios!

De ce sa pierzi timpul cautand pe diferite pagini de internet sau intreband in stanga si-n dreapta? Indreapta-te direct spre noi! Sa cumperi de la noi inseamna sa beneficiezi de o experienta completa. Tu, in calitate de client, ai sansa sa primesti asistenta tehnica inca de la primul apel, din partea unei echipe de top. Avem solutii pentru toate problemele tale si ne place sa le rezolvam cat ai clipi. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Gazduim piese de calitate. Tocmai de aceea, ii oferim acestui simering butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K420 un certificat de garantie valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Fie ca ai nevoie de o usoara imbunatatire, fie ca esti intr-o situatie de criza, te poti baza pe viteza cu care expediem piesele de schimb! Iti trimitem acest simering butuc Deutz Fahr Agrotron K420 in 24 de ore, oriunde in tara. Intra pe site-ul nostru sa descoperi solutii complete pentru problemele tale!

Montajul este un moment hotarator, care poate determina tot felul de schimbari in evolutia piesei, in functie de cum este efectuat. Un montaj corect se comporta ca o investitie pe termen lung asigurand o perioada de functionare optima indelungata. Un montaj gresit e la extrema cealalta - compromite in cel mai scurt timp investiile tale! Alegerea iti apartine!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5/16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura