Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Claas Basso 140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
HIL4RQ98-A-CD
Out Of stock
Descriere
Cele mai bune invesitii pe care le poti face pentru utilajul tau sunt, fara doar si poate, piesele de schimb pe care i le oferi. Acest simering butuc tractor Claas Basso 140 este o creatie tehnica de top. Este conceput si imbunatatit in cadrul atelierelor Original Carraro si promite sa reziste celor mai intense zile de munca. Rolul sau este esential pentru sanatatea grupului reductor, pe care il izoleaza in fata mediului extern, de unde provin: praful, umezeala, rugina si alte impuritati! Oricare dintre acesti factori, odata patrunsi in interiorul angrenajului, ii pot dezechilibra functionarea! Asadar, simeringul nostru este o investitie necesara si sigura, pe termen lung!

De fiecare data cand trebuie sa iei o noua decizie, angajatii nostri sunt alaturi de tine, sa-ti ofere o directie corespunzatoare. Esti responsabil sa cantaresti toate aspectele unei situatii si sa actionezi exact asa cum trebuie, in functie de tipologia utilajului! Investitiile tale sunt pe maini bune atunci cand colaborezi cu noi si se vor intoarce la tine in cel ma profitabil mod!

Simering butuc tractor Claas Basso 140 este cea mai durabila alegere pentru utilajul tau!

In cazul in care ai intrebari despre rolul acestei componente, le lamurim noi pe toate. Etanseaza grupul reductor. Sigileaza. Pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala. Protejeaza angrenajul de uzura prematura. Piesa e realizata din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Alaturi de noi nu vei ramane niciodata fara raspunsul sau componenta potrivite!

Stim ca foarte multa lume are tendinta de a incerca sa rezolve problemele fara ajutor. E bine sa fii increzator in fortele proprii! Dar e la fel de bine sa stii sa ceri si sprijin! Asa ca noi ne punem in slujba ta cu toata experienta pe care am dobandit-o si cu toate informatiile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului. Si asta nu oricum, ci GRATUIT! Apeleaza cu incredere la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Acest simering butuc pentru tractor Claas Basso 140 se livreaza alaturi de un certificat de garantie valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica! Ne place sa te stim fara griji!

Livram acest simering butuc tractor Claas Basso 140 in 24 de ore, prin curier rapid, oriunde te-ai afla in tara. Gama variata de produse, pe care le poti gasi pe site-ul nostru, poate acoperi orice defectiune a utilajului tau!

Montajul necorespunzator iti poate ruina investitiile. Asigura-te ca apelezi la profesionisiti cu experienta si la ateliere de specialitate. Se recomanda gresarea simeringului atat la interior, cat si la exterior inainte de realizarea montajului.

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5/16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura