Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc incarcator telescopic Caterpillar TH580

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
DXJHO7F4-A-CD
Out Of stock
Descriere
Sistemul de transmisie finala are nevoie de piese de calitate inalta. Atunci cand trebuie sa recurgi la o serie de schimbari, ai in vedere acest simering butuc Caterpillar TH580 pentru utilajul tau. Producatorul Carraro ofera, si de aceasta data, o super colectie de piese! Creeaza constant variante moderne de remediu, inconfundabile si extrem de rezistente in timp! Simeringul nostru rezista celor mai grele experiente de munca. Asa ca achizitioneaza-l cu incredere daca vrei ca utilajul tau sa uite de vizitele pe la specialisti!

Depozitul nostru este locul in care poti rasufla usurat! Avem piese de schimb pentru toate categoriile de utilaje, dar si angajati dispusi sa te ajute, oricare ar fi stuatia care te provoaca. Apeleaza-i sau viziteaza-ne, fiindca indrumarea este la ordinea zilei pentru noi. In alta ordine de idei... Am mai mentionat faptul ca aceasta componenta calitativa este originala Carraro?

Simering butuc Caterpillar TH580 este cea mai durabila alegere pentru utilajul tau!

In cazul in care ai intrebari despre rolul acestei componente, le lamurim noi pe toate. Etanseaza grupul reductor. Sigileaza. Pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala. Protejeaza angrenajul de uzura prematura. Piesa e realizata din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Alaturi de noi nu vei ramane niciodata fara raspunsul sau componenta potrivite!

Stim ca foarte multa lume are tendinta de a incerca sa rezolve problemele fara ajutor. E bine sa fii increzator in fortele proprii! Dar e la fel de bine sa stii sa ceri si sprijin! Asa ca noi ne punem in slujba ta cu toata experienta pe care am dobandit-o si cu toate informatiile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului. Si asta nu oricum, ci GRATUIT! Apeleaza cu incredere la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Acest simering butuc pentru incarcator telescopic Caterpillar TH580 se livreaza alaturi de un certificat de garantie valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica! Ne place sa te stim fara griji!

Livram acest simering butuc Caterpillar TH580 in 24 de ore, prin curier rapid, oriunde te-ai afla in tara. Gama variata de produse, pe care le poti gasi pe site-ul nostru, poate acoperi orice defectiune a utilajului tau!

Montajul necorespunzator iti poate ruina investitiile. Asigura-te ca apelezi la profesionisiti cu experienta si la ateliere de specialitate. Se recomanda gresarea simeringului atat la interior, cat si la exterior inainte de realizarea montajului.

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5/16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura