Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru incarcator telescopic Caterpillar TH10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH10
Cod produs
P85D7M4L-A
Out Of stock
Descriere
Cand trebuie sa faci reparatii pe la sistemul de transmisie finala, sunt sanse mari sa ai nevoie si de acest simering butuc incarcator telescopic Caterpillar TH103 nou.
Practic, el incheie interventia asupra grupului reductor, caruia ii ofera o protectie eficienta pe o perioada indelungata! Actioneaza ca o bariera in fata agentilor vatamatori care se regasesc in mediul extern: praf, umezeala, rugina si alte impuritati!

Toti acestia pot distruge echilibrul de functionare al angrenajului, iar tu vei fi nevoit sa faci investitii mult mai mari! Simeringul provine din fabricile Original Carraro, unde a fost prelucrat dupa cele mai moderne tehnici! Se afla acum si in depozitul nostru, fiind permanent disponibil si foarte usor de livrat, chiar daca esti la sute de kilometri distanta!

Cele mai mari realizari se ating prin perseverenta! Perseverenta ta va creste puterea utilajului pe care il conduci, prin felul in care vei descoperi care este intretinerea lui corecta!
Daca nu poti face asta singur, aici, alaturi de noi, vei gasi ajutorul perfect: o echipa tanara si orientata catre rezutate, oferindu-ti servicii cu adevarat necesare. Intra in legatura cu angajatii nostri si vei deveni centrul atentiei pe tot parcursul achizitionarii de piese de schimb!
Beneficiezi de asistenta tehnica de calitate, fara sa platesti nimic!

Imbunatateste-ti zilele de munca! Piese de inalta calitate si servicii de top!
Acest simering butuc pentru incarcator telescopic Caterpillar TH103 este original, prelucrat in cele mai fine detalii si, evident, extrem de uzual. Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala! Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Stim sa oferim ajutor! Oferim consultanta gratis!
Avem raspunsuri pentru orice intrebare, avem solutii pentru orice dificultate si, nu in ultimul rand, avem disponibilitate pentru tine! Fie ca ai nevoie sa fii asistat la telefon, fie ca esti intr-o situatie delicata si trebuie sa ne deplasam catre tine, te poti baza pe noi!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este „ceva-ul” pe care nu-l mai regasesti nicaieri si care ne reprezinta echipa! Ne place sa traim satisfactia lucrurilor facute bine si sa contribuim la succesul tau!

Investitiile pe care le vei face alaturi de noi sunt investitii pe termen lung! Piesele noastre de schimb sunt alese dupa criteriul calitatii, fara exceptie! Acest simering butuc incarcator telescopic Caterpillar TH103 se livreaza impreuna cu certificatul lui de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Suntem motivati sa ne grabim! Cu felul in care ne miscam noi, utilajul tau se va pune pe roate in cel mai scurt timp si va fi gata de o noua zi de munca intensa! Primesti acest simering butuc incarcator telescopic Caterpillar TH103 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi cererea de pe site!

Opteaza pentru un montaj complet! In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu, folosind unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului. Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou, atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Specificatii tehnice:
180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime

Codul produsului: P85D7M4L-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura