Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru punte Carraro 143953

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 143953
Cod produs
SG9JK23T-A-MI
Out Of stock
Descriere
Intr-o piata tehnica plina pana la refuz de variante mai mult sau mai putin competente, venim cu propunerile noastre de inalta calitate! Acest simering butuc punte Carraro 143953 este modalitatea prin care oferi grupului reductor ceea ce i se cuvine: o perioada indelungata de protejare in fata factorilor externi care i-ar putea perturba echilibrul. Piesa de schimb este fabricata dupa cele mai noi metode de prelucrare tehnica, in celebrele ateliere Carraro. Vorbim, din start, de o piesa de schimb care merita atentia ta si de a carei calitate nu poti avea indoieli!

Exista o randuiala a depozitului nostru, pe care daca o vei cunoaste, vei ramane increzator in serviciile pe care le oferim. Unul dintre scopurile noastre principale este sa oferim clientilor, care ne cauta nadajduitori, un suport real, cu adevarat folositor! Evident ca pentru acest lucru ne folosim toate resursele: experienta noastra de peste ani, produsele noastre alese pe principiul calitatii, disponibilitatea si felul in care actionam! Asadar, daca te-ai hotarat sa cumperi piese de schimb de la noi, fii increzator si vorbeste cu agentii nostri despre utilajul tau!

Simering butuc pentru punte Carraro 143953 - adauga plusvaloare utilajului tau cu piesele noastre de schimb!
Acest simering butuc pentru punte Carraro 143953 este original, prelucrat in cele mai fine detalii si, evident, extrem de uzual. Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala! Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Lucrurile se rezolva mai repede cand lucram impreuna!

Depozitul nostru nu este chiar un magician al utilajelor, dar serviciile noastre ar putea deveni magice pentru tine si utilajul pe care il conduci. Cand vrei sa sporesti performantele utilajului tau, fa un „hocus pocus” si apeleaza-ne! Angajatii nostri cunosc arta de a transforma nevoile tale in solutii favorabile, prin serviciul nostru gratuit de consultanta!

• 100% precizie la identificare!
• Recomandari sigure, contacte pentru montaj!
• Intretinere personalizata!
• Asistenta de urgenta la fata locului, oriunde in tara!

Esti nehotarat atunci cand trebuie sa cumperi ceva? Este normal sa te ingrijorezi pentru investitiile tale! Calitatea produselor este un criteriu evident pentru fiecare client! Acest simering butuc punte Carraro 143953 se livreaza impreuna cu certificatul lui de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Am inteles foarte bine ca suntem sursa voastra de remediu atunci cand activitatea se intrerupe! De cele mai multe ori o zi de munca pierduta aduce pagube serioase!
Primesti acest simering butuc punte Carraro 143953 in 24 de ore, oriunde ai fi, cu plata la livrare, sau il poti prelua chiar tu de la noi din sediu. Nu-ti ramane decat sa ne suni sau sa depui aceasta cerere pe site!

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!
Fii atent la detalii si nu lasa treaba facuta pe jumatate!
In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu, folosind unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului. Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou, atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime

Codul produsului: SG9JK23T-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura