Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa pentru punte JCB SD55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB SD55
Out Of stock
Descriere
Probleme cu echipamentul pe care il administrezi? Esti in cautarea unei noi planetare, care sa iti asigure functionarea optima si care sa iti faca munca mai usoara?
Poti verifica rapid stocul ACN Piese Utilaje si cu siguranta ca-ti vei gasi piesele potrivite nevoilor tale. Dispunem de mai multe ansambluri planetare complete, iar unul dintre acestea este planetara completa pentru punte JCB SD55 din imagini.

Stocul este alimentat frecvent cu planetare complete, perfecte pentru buna functionare a utilajului tau. Ansamblul prezentat - planetara completa punte JCB SD55 - este un ansamblu rezistent si fiabil, ce te asteapta deja pe rafturile noastre si are un pret competitiv.

De asemenea, la noi poti gasi bucse si simeringuri, dar si elemente de ansamblu planetar, disponibile separat: ax planetar lung (partea dinspre diferential), cap planetar scurt (partea dinspre reductor sau butuc), homocinetica, sigurante, cruci de planetara. Discuta oricand cu colegii nostri si vei primi cea mai buna oferta!

Avem pe rafturi tot ceea ce ai nevoie pentru utilajul tau!
Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur de alegerea ta, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului.
Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

Suna-ne, avem pentru tine mai mult decat piese de schimb!
Ajungem la tine in timp util, iar utilajul tau se va pune rapid pe picioare pentru a-si reincepe activitatea pe teren! Aceasta planetara completa punte JCB SD55 se livreaza in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau poate fi ridicata personal, direct din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu uita ca trebuie sa ne apelezi sau sa completezi o cerere pe site!

Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare, dar si daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe. Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru. Intereseaza-te de ea pentru ca nu costa nimic sa afli cum poti economisi timp si bani!

Detalii tehnice:

Planetara lunga:
Lungimea axului cu tot cu furca 980 mm;
Diametru la dantura masoara 35 mm;
33 de dinti;

Planetara scurta:
Diametrul axului in capatul danturat este de 35 mm;
Lungimea axului cu tot cu furca 265 mm;
33 dinti;

Lungimea totala a piesei 1275 mm

Cruce de planetara:
Lungimea totala masoara 82 mm, intre sigurante
Diametru pastila 30mm

Cod produs: V7MO6XIY-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura