Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator frontal Caterpillar IT28G

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar IT28G
Cod produs
CNXRJSMK-A-MI
Out Of stock
Descriere
Daca ai ales sa cumperi o pompa apa incarcator frontal Caterpillar IT28G inseamna ca ai facut cea mai tare selectie! Nici nu se putea sa gasesti o alta inima mai performanta decat aceasta pentru utilajul tau! Piesa de schimb este prelucrata intr-un atelier de creatie tehnica si respecta cele mai inalte standarde de pe piata! Respecta, de asemenea, si criteriile noastre de selectie, avand in vedere ca ne dorim sa oferim clientilor nostri un ajutor concret!

Depozitul pe care l-am dezvoltat peste ani cu atatea eforturi, a devenit astazi o oaza de liniste pentru conducatorii de utilaje: un loc in care te poti simti in elementul tau, daca esti pasionat! Ce altceva sa te intereseze mai mult decat - cum ai putea sa sporesti forta, performantele si echilibrul utilajului tau, care iti este mana dreapta in activitatea pe care o intreprinzi?

Suntem implicati! Apeleaza-ne si te vom scoate din incurcaturi!
Aceasta pompa de apa pentru incarcator frontal Caterpillar IT28G este prelucrata exact asa cum ne-am asteptat, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.

Fii atent la simptomatologia utilajului tau! Fii pe faza din timp, intrucat toate aceste semne ar putea indica o pompa de apa defecta:
• Ori pentru ca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului, ori pentru ca nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi, presetupa se deterioreaza. Din acest motiv lichidul de racire incepe sa se piarda.
• Daca montajul pompei este defectuos, axul sau pinionul de angrenare se deterioreaza. Pompa se gripeaza, iar in timpul functionarii incep sa se auda sunete metalice.

Primesti ajutorul nostru chiar acum!
Eficienta, performanta, calitatea, confortul... iata cateva dintre notiunile cu care te poti imprieteni din momentul in care alegi sa fim parteneri! Colaboreaza cu noi si deja ai obtinut jumatatea unui intreg! Nu uita ca suportul nostru tehnic se refera atat la posibilitatea de a cunoaste cele mai bune creatii tehnice de pe piata, cat si la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Piesele noastre de schimb nu-ti vor da batai de cap, insa vor crea dependenta! Dependenta de calitatea lor durabila, dar si de serviciile noastre, pe care le vei cunoaste cu aceasta ocazie! Aceasta pompa apa Caterpillar IT28G primeste si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Ne place sa povestim despre felul in care sunt prelucrate datele clientilor in vederea expedierii coletelor. Daca ai vedea care este atmosfera prin birourile noastre, ai putea sa intelegi, fara prea multe explicatii, ca avem un principiu categoric pentru care ne grabim: sa castigi timp! Primesti aceasta pompa apa incarcator frontal Caterpillar IT28G in 24 de ore, oriunde, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa depui o cerere!

Lasa un mecanic profesionist cu experienta sa isi faca treaba. Cheltuielile pentru reparatiile unui utilaj sunt atat de mari, incat nu merita sa te abati de la mersul firesc al lucrurilor!
Un montaj complet te poate feri de multe alte defectiuni!
Se desfac suruburile vechii pompe de apa si se prinde pompa cea noua. Intre blocul motor si pompa de apa exista o garnitura care trebuie inlocuita si pe care o primesti la achizitionarea pompei, fiind inclusa in pret. Exista mai multe tipuri de pompe cu carcase similare, dar cu alt numar de dinti la pinionul de angrenare, asa ca, inainte de a efectua montajul, verifica numarul de dinti. Pentru ca montajul sa fie complet, foloseste si un antigel nou, conform specificatiilor constructorului motorului, sau al utilajului.

Specificatii tehnice:

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Codul produsului: CNXRJSMK-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura