Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator frontal Caterpillar IT14G

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar IT14G
Cod produs
3U8RS6AL-A-MI
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa apa incarcator frontal Caterpillar IT14G este cel mai sigur drum catre imbunatatirea functionarii motorului tau. De fiecare data cand avem ocazia sa recomandam aceasta piesa, o facem cu toata increderea, fiind pentru noi o completare perfecta a colectiei de produse de top! Sofisticata si prelucrata dupa cele mai noi metode, piesa de schimb poate fi inima utilajului tau, o inima mai puternica si mai sanatoasa, pregatita sa pompeze fara incetare!

Depozitul in care ne-am pus toate investitiile si toata pasiunea este locul in care, in calitate de conducator de utilaje, te poti simti in siguranta! Oricare ar fi situatia care te provoaca, aici primesti asistenta tehnica la tot pasul, iar utilajului tau i se ofera un tratament personalizat. Agentii nostri sunt mereu in garda, gata sa actioneze, asa ca asteapta apelurile tale si raspund cu promptitudine!

Fii eficient! Fa o selectie corecta pentru utilajul tau!
Aceasta pompa de apa pentru incarcator frontal Caterpillar IT14G este prelucrata exact asa cum ne-am asteptat, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.

Fii atent la simptomatologia utilajului tau! Fii pe faza din timp, intrucat toate aceste semne ar putea indica o pompa de apa defecta:
• Ori pentru ca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului, ori pentru ca nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi, presetupa se deterioreaza. Din acest motiv lichidul de racire incepe sa se piarda.
• Daca montajul pompei este defectuos, axul sau pinionul de angrenare se deterioreaza. Pompa se gripeaza, iar in timpul functionarii incep sa se auda sunete metalice.

Primesti ajutorul nostru chiar acum!
Colaboreaza cu noi! Nu uita ca suportul nostru tehnic se refera atat la posibilitatea de a cunoaste cele mai bune creatii tehnice de pe piata, cat si la serviciul nostru gratuit de consultanta!
• La noi vei gasi piesele perfect compatibile utilajului tau!
• Ne intereseaza sa cunosti si sa-ti asumi metode personalizate de intretinere, pe termen lung!
• Ne deplasam atunci cand ai nevoie de reparatii de urgenta la fata locului, chiar si in cele mai neplacute situatii!

Atata vreme cat suntem alaturi de tine, poti sa fii relaxat atunci cand iei decizii! Piesele noastre nu-ti vor da batai de cap si nici nu te vor pune in dificultate! Aceasta pompa apa Caterpillar IT14G detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Ne grabim cu expedierea produselor noastre exact asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor! Primesti aceasta pompa apa incarcator frontal Caterpillar IT14G in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site!

Lasa un mecanic profesionist cu experienta sa isi faca treaba si evita mecanicii amatori, sau atelierele de specialitate pentru care nu ai referinte. Cheltuielile pentru reparatiile unui utilaj sunt atat de mari, incat nu merita sa te abati de la mersul firesc al lucrurilor!

Un montaj complet te poate feri de multe alte defectiuni!
Se desfac suruburile vechii pompe de apa si se prinde pompa cea noua. Intre blocul motor si pompa de apa exista o garnitura care trebuie inlocuita si pe care o primesti la achizitionarea pompei, fiind inclusa in pret. Exista mai multe tipuri de pompe cu carcase similare, dar cu alt numar de dinti la pinionul de angrenare, asa ca, inainte de a efectua montajul, verifica numarul de dinti. Pentru ca montajul sa fie complet, foloseste si un antigel nou, conform specificatiilor constructorului motorului, sau al utilajului.

Specificatii tehnice:

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Codul produsului: 3U8RS6AL-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura