Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 1004

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 1004
Cod produs
QNUJXW5F-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 1004 este oficial unul dintre cele mai rezistente elemente de transmisie, o piesa uzuala si indispensabila sistemului de directie. Producatorul bieletei este nimeni altul decat Original Carraro, atelierul de ultima generatie in care s-au conceput piese de schimb dupa cele mai noi tehnici de prelucrare!
Piesele noastre de schimb sunt o colectie sofisticata, moderna si fiabila, cu aplicatii foarte grele. Daca exista un motiv pentru care ne dorim sau nu ne dorim un element in depozitul nostru, ei bine acela este evident: calitatea lui!

Depozitul nostru este universul in care gasesti tot ce iti trebuie!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 1004 este prelucrata dintr-un metal dur, tratat termic si testat pentru siguranta ta! Este o piesa uzuala pentru fiecare utilaj, fara de care deplasarea si virajele ar fi imposibil de realizat. Asigura transferul eficient al comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! Functioneaza cu atat mai eficient avand articulatia sferica protejata cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Stim sa fim alaturi de tine, prin serviciul nostru gratuit de consultanta!
Daca vrei sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne suni! Apelul tau este primul pas catre o investitie pe termen lung! Atunci cand ne auzim, putem sa identificam mai clar care sunt nevoile tale reale si sa cautam idei favorabile pentru remedierea defectiunilor! O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea!
• Apeleaza-ne, inainte de toate, si suntem gata sa preluam cazul tau si sa gasim cele mai bune idei pentru tine!
• Te ajutam sa intri in posesia unor piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere si iti oferim informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj!
• Intelegem defectiunile grave si suntem dispusi sa ne deplasam la fata locului, oriunde ai fi, pentru interventii de urgenta!

Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 1004 este pe lista pieselor in care poti avea deplina incredere, intrucat detine si un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Ai nevoie de o bieleta tractor Massey Ferguson MF 1004 noua, originala? Ne grabim sa livram coletul tau, oriunde te-ai afla! In 24 de ore ar trebui sa intri in posesia produsului tau, sau ai putea sa-l ridici personal direct din sediul nostru. Trebuie doar sa ne apelezi sau sa depui comanda ta, completand aceasta cerere de pe site.

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a ei si de o performanta mult mai sporita!

Este important ca montajul sa fie complet!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: QNUJXW5F-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura