Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Challenger M545

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger M545
Cod produs
N72KCGVL-A
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Challenger M545 este elementul care si-a facut un loc in depozitul nostru si care satisface nenumarate nevoi, fiind printre preferatele clientilor, de pretutindeni in tara! De o calitate ireprosabila si conceputa sa reziste la exploatare intensa, pe termen lung, aceasta provine dintr-un cadru sigur, precum cel al atelierelor Original Carraro.

Calitatea unei bielete este un criteriu de selectie de care trebuie sa tii cont ori de cate ori te afli faptului de a o achizitiona! Sa nu uitam ca bieleta este responsabila de sistemul de directie si ca uzura ei prematura te poate expune unor riscuri majore in timpul deplasarii. Momentul acela cand o bieleta se desprinde de pe una dintre bare ar trebui evitat cu orice pret!

Produsele noastre sunt un ajutor concret si o investitie sigura!
Aceasta bieleta pentru tractor Challenger M545 este fabricata de catre cei mai buni ingineri din lume, dintr-un aliaj metalic foarte dur, caruia i s-au adus mai multe tratamente de imbunatatire. Asigura un tarnsfer eficace al comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si participa la protejarea articulatiti sferice, printr-un manson de cauciuc de care dispune.

Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate fi extrem de folositor in fiecare zi!
Agentii nostri au o calitate care ii diferentiaza pe piata: sunt conectati! Felul in care se face comunicarea alaturi de ei este cu adevarat eficient! Nu numai ca sunt clarificate toate datele problemei tale, insa toate nevoile iti sunt pe deplin intelese si la un pas de a fi satisfacute.
• Primul lucru pe care trebuie sa il faci pentru a beneficia de ajutor este sa ne suni! Astfel putem sa preluam cazul tau, cu promptitudine si sa actionam pentru tine!
• Te ajutam cu o identificare corecta a pieselor de care ai nevoi!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam sa repari orice defectiune!
• Ne deplasam la fata locului atunci cand treci prin situatii de criza, precum imobilizarea utilajului!

Aceasta bieleta tractor Challenger M545 poate fi achizitionata cu toata increderea, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Atunci cand esti hotarat sa achizitionezi aceasta bieleta tractor Challenger M545, ne apelezi telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina, sau depui cerera ta pe site. Noi expediem rapid, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau te asteptam pe la noi, de unde poti ridica si personal coletul tau! Vom face cunostinta si vom iscuta despre intretinerea pieselor.

Montajul este cel mai important lucru pe care il poti face in acest moment, daca vrei sa asiguri un start bun si o functionare fara probleme, pe o perioada cat mai indelungata! Asadar orienteaza-te si fii sigur ca apelezi la profesionisti cu experienta pe acest segment. O piesa de schimb montata corespunzator functioneaza impecabil, exact asa cum a fost ea proiectata si isi extinde perioada de sanatate si eficienta!
Opteaza pentru un montaj complet si personalizat!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5, si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: N72KCGVL-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura