Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Challenger MT464

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger MT464
Cod produs
E9K4OW01-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Challenger MT464 este o solutie excelenta pentru imbunatatiri pe la sistemul de directie. In plus, iti este si la indemana, fiind disponibila permanent pe stocul nostru si usor de livrat in toata tara! Te intrebi, oare, daca este o piesa de calitate?
Nu exista vreo indoiala! Provine din cadrul atelierelor Original Carraro, un loc magic, extrem de dinamic, unde s-au conceput piese de schimb dupa cele mai moderne metode tehnice!

Experienta in cadrul depozitului nostru ne-a invatat ceva esential! Ne place sa fim cu adevarat de folos clientilor nostri, asadar facem eforturi sa le intelegem nevoile si sa actionam in timp util pentru remedierea defectiunilor! Clientii nostri ne realeg cu fiecare ocazie cand au nevoie de suport tehnic!

Avem produse de top, asezonate cu implicarea permanenta a agentilor!
Aceasta bieleta pentru tractor Challenger MT464 este conceputa si imbunatatita de mai multe ori, dintr-un aliaj metalic foarte dur, rezistent la exploatare intensa! Transfera eficient comanda de livrare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si are articulatia sferica protejata de un manson de cauciuc.

Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate fi extrem de folositor in fiecare zi!
Agentii nostri au o calitate care ii diferentiaza pe piata: sunt conectati! Felul in care se face comunicarea alaturi de ei este cu adevarat eficient!        Nu numai ca sunt clarificate toate datele problemei tale, insa toate nevoile iti sunt pe deplin intelese si la un pas de a fi satisfacute.
• Primul lucru pe care trebuie sa il faci pentru a beneficia de ajutor este sa ne suni! Astfel putem sa preluam cazul tau, cu promptitudine si sa actionam pentru tine!
• Te ajutam cu o identificare corecta a pieselor de care ai nevoi!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam sa repari orice defectiune!
• Ne deplasam la fata locului atunci cand treci prin situatii de criza, precum imobilizarea utilajului!

Aceasta bieleta tractor Challenger MT464 este pe lista elementelor care merita atentia si increderea ta, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta tractor Challenger MT464, atunci vorbeste cu noi, sau completeaza cererea de pe site! Suntem preocupati sa facem o expediere rapida, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs! Insa te asteptam si pe la sediul nostru, de unde poti ridica personal coletul tau! Vom face cunostinta si vom discuta despre intretinerea pieselor.

Montajul este cel mai important lucru pe care il poti face in acest moment, daca vrei sa asiguri un start bun si o functionare fara probleme, pe o perioada cat mai indelungata! Asadar orienteaza-te si fii sigur ca apelezi la profesionisti cu experienta pe acest segment. O piesa de schimb montata corespunzator functioneaza impecabil, exact asa cum a fost ea proiectata si isi extinde perioada de sanatate si eficienta!
Opteaza pentru un montaj complet si personalizat!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: E9K4OW01-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura