Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Challenger MT476

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger MT476
Cod produs
SPQV7WE4-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Challenger MT476 este o creatie de ultima generatie, conceputa si imbunatatita in cadrul atelierelor Original Carraro!    Este ea o varianta sigura pentru tine? Ei bine, produsul despre care vorbim poarta timbrul calitatii! Nu numai ca indeplineste drastice criterii de selectie, insa se comporta excelent la exploatare intensa, fiind totodata un element care nu-ti va da batai de cap.
Sa nu uitam ca o bieleta care se uzeaza prematur devine un factor de risc major pentru conducatorul utilajului! O bieleta care se desprinde de una dintre bare nu ar trebui sa se intample nimanui, in timpul deplasarii. Asadar... atentie sporita asupra simptomelor utilajului care indica o bieleta ce trebuie inlocuita rapid:

• Volanul isi pierde din sensibilitate, nu mai are aceeasi precizie
• Anvelopele se uzeaza prea repede, intr-un mod atipic

Produsele noastre sunt, de fapt, investitii pe termen lung!
Aceasta bieleta pentru tractor Challenger MT476 este prelucrata de catre ingineri experimentati, dintr-un aliaj metalic dur, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Joaca un rol indispensabil in functionarea utilajului! Face transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune si de un manson de cauciuc, potrivit pentru protejarea articulatiei sferice!

Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate fi extrem de folositor in fiecare zi!
Agentii nostri au o calitate care ii diferentiaza pe piata: sunt conectati! Felul in care se face comunicarea alaturi de ei este cu adevarat eficient!        Nu numai ca sunt clarificate toate datele problemei tale, insa toate nevoile iti sunt pe deplin intelese si la un pas de a fi satisfacute.
• Primul lucru pe care trebuie sa il faci pentru a beneficia de ajutor este sa ne suni! Astfel putem sa preluam cazul tau, cu promptitudine si sa actionam pentru tine!
• Te ajutam cu o identificare corecta a pieselor de care ai nevoi!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam sa repari orice defectiune!
• Ne deplasam la fata locului atunci cand treci prin situatii de criza, precum imobilizarea utilajului!

Aceasta bieleta tractor Challenger MT476 este elementul in care poti avea incredere deplina, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Te intrebi cum ai putea achizitiona o bieleta tractor Challenger MT476 noua? Ei bine, este momentul sa ne suni sau sa depui cererea ta pe site! Stim ca te grabesti cu reparatiile si respectam nevoile tale, asadar expediem rapid, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare!
Ne poti vizita si la sediul nostru, de unde poti prelua chiar tu coletul tau!

Montajul este cel mai important lucru pe care il poti face in acest moment, daca vrei sa asiguri un start bun si o functionare fara probleme, pe o perioada cat mai indelungata! Asadar orienteaza-te si fii sigur ca apelezi la profesionisti cu experienta pe acest segment.
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: SPQV7WE4-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura