Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru tractor Case Maxxum MX150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
6I8L720C-RA-CD
Out Of stock
Descriere
In drumul spre succes, piesele de schimb de calitate superioara devin partenerii tai de incredere. Trebuie sa tii si cu dintii de ele daca e cazul. Atat sunt de importante. Ele sunt cele care sustin performanta, fiabilitatea si eficienta activitatii tale. Nu ezita sa alegi calitatea. Ea te va conduce spre reusita. Opteaza pentru aceasta bucsa punte tractor Case Maxxum MX150 si bucura-te de o investitie pe termen lung.

Daca vrei ca utilajul tau sa reziste testului timpului, atunci se poate sa avem o solutie pentru tine. Bineinteles, avem noi solutia, dar e degeaba daca nu alegi sa o implementezi. De-a lungul vremii am invatat ca investitia in piese de schimb calitative este esentiala. Aceste componente nu se vor uza usor. In plus, vor contribui decisiv la bunul mers al utilajului tau. Indrazneste sa iti doresti sa iti fie mai bine. Alege o piesa originala Carraro!

Bucsa punte tractor Case Maxxum MX150 - ca sa scapi de neplaceri!

Probabil ca te uiti cu mari indoieli la o piesa de aceasta dimensiune. Dar o asemenea bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Bazeaza-te pe experienta noastra!

Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor atunci cand vine vremea sa achizitionezi noi piese de schimb. Sau cand ai nevoie de un sfat. Sau de o recomandare. Tot ce ai de facut e sa ne contactezi iar de restul ne ocupam noi!

Bucsa punte pentru tractor Case Maxxum MX150 are o garantie ce se intinde pe o durata de 6 luni de la data achizitiei.

Aceasta bucsa punte tractor Case Maxxum MX150 va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil, prin curier rapid, oriunde te-ai afla. Iti reamintim ca site-ul nostru e locul in care vei gasi mereu calitatea. E la ea acasa aici!

Cu montajul nu e de glumit. De fapt, in acest moment incepi sa ii dai viata piesei de schimb. Sau dimpotriva! Depinde cu cine alegi sa inlocuiesti piesa. Te lasi pe mana oricui si risti?

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura