Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru tractor Case Maxxum MX135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
KTJP6BR7-RA-CD
Out Of stock
Descriere
Calitatea nu este sinonima cu preturile exorbitante. Calitatea nu trebuie sa insemne costuri mari. Piesele de schimb calitative sunt un argument de vanzare in sine. Optand pentru astfel de componente nu doar ca economistesti in viitor prin reducerea costurilor de intretinere. Dar iti si imbunatatesti semnificativ performanta utilajului. Asadar, cand vine vorba de piesele de schimb, gandeste-te la investitia in ele ca la o investitie in succesul tau. Si alege aceasta bucsa punte tractor Case Maxxum MX135 pentru ca e una de succes!

Eficienta este cheia in lumea moderna a productiei si a serviciilor. Piesele de schimb calitative reprezinta garantia eficientei tale. Ele nu doar ca imbunatatesc functionarea utilajului tau, ci si reduc la minimum neplacerile. Nu ai timp in care utilajul sta pe tusa. Costurile de intretinere sunt mici. Piesele de schimb de clasa, ca aceasta componenta originala Carraro, sunt parteneri strategici in cresterea eficientei afacerii tale.

Bucsa punte tractor Case Maxxum MX135 - ca sa inveti cum e sa iti mearga bine (utilajul)!

Probabil ca te uiti cu mari indoieli la o piesa de aceasta dimensiune. Dar o asemenea bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Bazeaza-te pe experienta noastra!

Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor atunci cand vine vremea sa achizitionezi noi piese de schimb. Sau cand ai nevoie de un sfat. Sau de o recomandare. Tot ce ai de facut e sa ne contactezi iar de restul ne ocupam noi!

Bucsa punte pentru tractor Case Maxxum MX135 are o garantie ce se intinde pe o durata de 6 luni de la data achizitiei.

Aceasta bucsa punte tractor Case Maxxum MX135 va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil, prin curier rapid, oriunde te-ai afla. Iti reamintim ca site-ul nostru e locul in care vei gasi mereu calitatea. E la ea acasa aici!

Cu montajul nu e de glumit. De fapt, in acest moment incepi sa ii dai viata piesei de schimb. Sau dimpotriva! Depinde cu cine alegi sa inlocuiesti piesa. Te lasi pe mana oricui si risti?

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura