Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Case Maxxum MX135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX135
Out Of stock
Descriere
Conteaza pe ajutorul nostru atunci cand stii ca trebuie sa faci reparatii sau imbunatatiri! Vei primi detaliile fiecarui produs aflat in atentia ta si vei stii sigur daca este compatibil cu utilajul tau. Acest pivot Case Maxxum MX135 este un produs extrem de rezistent, din categoria pieselor de transmisie, si se afla pe lista produselor must have!

Primesti gratuit toate detaliile necesare despre produs!
Dintre toate piesele din categoria lui, acest pivot pentru tractor Case Maxxum MX135 promite sa fie extrem de rezistent, fabricat dintr-un metal de inalta calitate, ce a fost supus unor indelungate teste si tratamente.
Fiind lucrat cu responsabilitate si profesionalism, acest pivot Case Maxxum MX135 are cele mai scazute sanse de a se rupe.

Nu uita de serviciul gratuit de mentenanta, atat de util, daca esti clientul nostru si daca esti muncitor agricultor sau constructor. Noi ne dorim sa ne facem treaba complet, asa ca pe langa piesele de schimb propriu-zise, noi venim in ajutorul tau si sustinem intreaga activitate de productie.
- Te ajutam sa inveti sa intretii corect utilajul
- Iti oferim variante de pret personalizate
- Te ajutam sa gasesti un atelier de specialitate, la nevoie
- Daca esti imobilizat, venim catre tine cu o echipa de profesionisti
Oricare ar fi problema ta, vorbeste cu angajatii nostri, nu te va costa absolut nimic. Iti oferim gratuit tot suportul informativ.

Poti cumpara cu toata increderea acest pivot Case Maxxum MX135 si vei primi alaturi de el, in coletul tau, factura si garantia. Pe o perioada de 6 luni, vei avea acoperire pentru acele nesuferite defecte din fabrica, de care fugim toti.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot Case Maxxum MX135 si ai cazut de acord cu agentii nostri ca este exact ce ii trebuie utilajului tau, plaseaza comanda ta telefonic. Poti, de asemenea, sa inregistrezi comanda on-line, direct pe site-ul firmei. Noi vom prelucra cererea ta cat mai repede posibil, pentru ca livrarea produsului sa se faca in aproximativ 24 de ore, oricare ar fi zona din tara, iar plata se face ramburs.

Produsele comandate pot fi ridicate si personal, din sediul nostru de pe langa Bucuresti, iar cu acest prilej iti spunem bun venit! Iata o excelenta ocazie sa stai de vorba cu un agent despre noua ta achizitie si sa afli care sunt pasii de urmat pentru intretinerea ei.

Urmatorul pas pentru o piesa de schimb cat mai trainica ar fi sa te duci cu utilajul intr-un atelier de specialitate.
Nu monta piesa singur si nici nu apela la amatori!
Numai un profesionist cu experienta va putea sa implementeze piesa ta, respectand chiar toate indicatiile constructorului.
Facand montajul corect, piesa ta va functiona intr-un mediu optim. Iar cu o intretinere in rutina de lucru, vei fi fericitul posesor al unei investitii pe termen lung.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 9P5M2W7D-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura